מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחור 2- IVFאתי10/03/2009
שלום רב, קצת רקע: בת 26, מחזור 2 של IVF , בעיית זרע, בתחילת וסת גילו ציסטות בשחלות, נטלתי 14 יום גלולות "אורטו סיקלן" , לאחר מכן אולט' נקי ותקין, ותחילת מנוגון. היום לאחר 4 ימים של 5 אמפ' ביום מנוגון, באולט' אין זקיקים רירית 4 מ"מ שאלתי: מדוע עדיין אין זקיקים? הרי לא קיבלתי בפרוטוקול הנוכחי (קצר) דקאפפטיל שמדכא אני צריכה לדאוג שאולי המנוגון לא משפיע עליי.? אני קצת מודאגת אשמח אם תוכל להרגיע אותי בברכת יום טוב אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009מה היתה התגובה במחזור הראשון?
את מקבלת מינון גבוה של מנוגון. חוסר התגובה אינו מובן בשלב זה, יש לברר, ולראות נתונים נוספים (FSH בסיסי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול בהמשך לתשובתך
אתי10/03/2009קודם כל תודה רבה על המענה המהיר בטיפול הקודם הזרקתי מנופור ולא מנוגון. בטיפול הקודם: הזרקתי פעם אחת דקא ואחריי שבועיים התחלתי עם מנופור, ביום ה 12 להזרקת מנופור 4 אמפולות ביום , התקבלו תוצאות של 4 זקיקים גדולים והשאר בין 10-14 מ"מ. היום ביצעתי ב.דם במחלקה ואני אקבל תשובות לגביי המשך טיפול בצהריים. מה אני צריכה לשאול את האחות לגביי ב. הדם? איזה ערכים חשובים מבחינתי כרגע? אני מאוד מודה לך ומצטערת על ריבוי השאלות.. אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009יש לוודא מצב הורמונאלי תקין מבחינת E2 ו - P.
אם היתה תגובה סבירה למנופור, תהיה תגובה דומה למנוגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום- תגובה אחרונה
אתי10/03/2009התקשרו אליי מהמרפאה, ב.הדם: PRO- מינוס 0.6 E2- 450 האם זה תקין ל 4 ימים של מנוגון * 5 אמפולות? נאמר לי להמשיך באותה מתכונת עוד יומיים ולחזור שוב לבדיקות. מדוע לאחר יומיים ולא פרק זמן ארוך יותר כמו תמיד? סביר להניח שיתפתחו זקיקים ביומיים?? תודה רבה רבה ובזה תמו שאלותיי מתנצלת אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009התגובה סבירה.
אין טעם להיכנס לשיקולים מתי לזמן לביקורת נוספת. יתכן וניתן לתת תוכנית ליותר ימים, יתכן ובגלל אילוצי סוף-השבוע וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)