הקאות ודימומים ונטילת פרגינובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקאות ודימומים ונטילת פרגינובה
    מורן
    11/03/2009

שלום רב, אנחנו בטיפולי ivf לפני כשבועיים היה לי הריון כימי. לא בוצעו בדיקות איפוס(בדקתי יום אחרי יום סה"כ פעמיים,בטא אחרונה 5) ומהיום ה7 למחזור התחלתי לקחת פרגינובה כהכנה למוקפאים(בעבר לקחתי אסטרופם ולא היו תופעות ) משלשום דימומים והפרשות בשלל צבעים(סליחה על התאור) מהיום הקאות. האם זו תופעה אופיינית לפרגינובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן שלום

פרופ' שחר קול
    11/03/2009

פרוגינובה יכולה לגרום לבחילות.
    דימום - לא קשור.
    האם הורמונים נבדקו טרם תחילת פרוגינובה? בטא = 0 ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך -לא לא נבדקה בטא 0.

מורן
    11/03/2009

בהתחלה 12 יום אחיר החזרה(טריים)הייתה בטא 6. אחרי יום אחד בטא 5. מאז לא בדקתי בטא. יש לציין שהיו לי דימומים הרבה זמן אחרי(נמשכו ב9 ימים!!!)זאת אומרת זה נראה היה כמו מחזור ארוך במיוחד. בד"כ 5-6 ימים משך הדימום אצלי. נבדקתי לפני התחלת הפרגינובה בא.ס הרופא שלי אמר שהוא לא מוצא סיבה לדימומים. ביום חמישי שעבר התחלתי לקחת פרגינובה והמחזור ההוא נפסק. (5 ימים מתחילת פרגינובה)החלו הדימומים) מה דעתך ועצתך? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    11/03/2009

מציע לשקול וידוא מצב הורנונאלי לפני תחילת פרוגינובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו