לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    11/03/2009

ד"ר ישי ערב טוב, היום (ד') דיברתי עם מח' האולטרסאונד בקשר לבדיקת הא.ס. בשבוע הבא והופניתי על ידי רחל לדבר עם החדשה - מורן.. משום מה, למרות שהסברתי להם שאני באה מהיחידה, בהפנייתך, הם ביקשו ממני להביא טופס 17, ואמרו שאחרת אצטרך לשלם. האם אני צריכה להביא? כמו כן, מורן לא ממש ידעה להגיד לי מה צריך להיות מצויין בטופס ה-17. נשאלתי אם זה א.ס. רגיל וכו' (אין לי מושג למה הכוונה רגיל או לא רגיל). כמו כן, הסברתי להם שאני אמורה להגיע אח"כ אליך ליחידה, ואני מקווה שהשעה שקבעו לי לא תהיה מאוחרת מדיי כדי לחזור אליך אחר כך, קבעו לי ל-11:40. בידעה שבטח אכנס הרבה הרבה אחריי הזמן, האם זה לא יהיה מאוחר מדיי כדי להגיע אליך? אנא תשובותיך, בתודה מראש ותודה על כל הטיפול המסור שלך, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

לימונית
    12/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לימונית
    12/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו