לדוקטור קול דחוףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדוקטור קול דחוףףףףף
    telisi
    12/03/2009

אני התחלתי טיפול לאחר דקפפטיל לפני שבועיים ואתמול התחלתי עם הגונל f במינון של 300 לארבעה ימים רצופים ואחר כך בדיקת דם .שאלתי היא האם המינון הזה גבוהה ? ועוד שאלה דחופה .פרופסור בן עמי שמטפל בי אמר לי שישנה אפשרות אפילו שאני יקלט במהלך התהליך האם ישנה אפשרות לזה ? ואם כן מתי בזמן הפריה רצוי לקיים יחסים ? אודה לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור קול דחוףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' שחר קול
    12/03/2009

המינון - מקובל, לא חריג.
    אם התחלת בגונל אני מסיק שאת לא בהריון, לכן הסיכוי להריון ספונטאני בהמשך מחזור זה הוא אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור שחר קול

telisi
    13/03/2009

הכונה שלי היתה שבהמשך הטיפול אם ישנו סיכוי להריון ספונטני לפני השאיבה שהרי ישנן כמות יותר גדולה של בציות (מצערת על השאלות אני לא מבינה כלום בהפריות ) יש לי חברה שעשתה טיפולים ובדרך לשאיבה התגלה שהיא בהריון ישנה אפשרות כזאת? תודה רבה על התמיכה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    13/03/2009

לא יתכן הריון מתחילת הזרקת הגונל ועד יום השאיבה, אם אכן בוצעו כל הבדיקות הנידרשות (בדיקות דם, בדיקות א.ס.).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו