מאוד לחוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מאוד לחוצה
    אנה
    12/03/2009

אני בשבוע 5 + ארבעה ימים אתמול עשיתי אולטראסאונד כי יש לי כאבים באזור הערווה אבל כאילו בתוך העור כמו כאבים ממכה כחולה או דלקת אבל לא פנימים מאחורי העצם אלא פנימיים בעור.. מדובר בהריון מעוברים מוקפאים על ביוץ טבעי עם תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום. 1. באולטראסאונד ראו שק הריון בלבד קטן ביותר (כך כתוב באבחנה), האם זה בסדר לשבוע 5? מתי אמורים לראות שק חלמון ועובר? 2. אני בטוחה שהכאבים מהאנדומטרין כי גם בטיפול הקודם שלא הייתי בהריון היו לי אותם כאבים והאנדומטרין הוא המשותף היחידי לשניהם, האם שמעת פעם על תופעה כזו מתמיכה? 3. אני יודעת שלא חייב תמיכה במחזור טבעי אבל גם הרופא במוקד וגם הרופא שלי היום אמר לי שעדיף להמשיך לפחות עוד שבוע שנראה עובר ודופק. אתמול לא לקחתי בכלל (2 טבליות) האם זה לא יוריד את רמת הפרוגסטרון ביום הזה וימנע התפתחות תקינה של העובר?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד לחוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשי שלום

פרופ' שחר קול
    12/03/2009

1. בימים הקרובים.
    2. לא
    3. לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו