מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים לאחר החזרהסיגל12/03/2009
שלום, בת 42, ivf מס' 4, הוחזרו 3 עוברים בני 8 תאים לפני 12 יום, מקבלת תמיכה של 3 אינדומטרין + 2 פרוגינובה ליום, מרגישה כאבים המוגדרים כלחצים בחלק הגב התחתון וחגורת הבטן, מרגישה הקלה במנוחה בשכיבה, האם זה יכול להעיד על הריון? או שמשהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אחת הבנות יכולה לדדבר איתי?
סיגל12/03/2009האם מישהי מרגישה אותו דבר אחר החזרה, אשמח אם תענו לי אחת הבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות הכל !!!!
טלי12/03/2009קודם כל 3 עוברים בני 8 תאים זה יפה מאוד !!!! לי היו כאבי גב, כאבי מחזור , ממש כמו לפני מחזור, הייתי בטוחה שההפריה נכשלה ונקלטתי להריון. היום זה היום ה-12, מתי בדיקת דם? מחזיקה ל אצבעות ואם יש הריון תעדכני אותנו כדי שנשמח !!! לי היו 2 עוברים בני 8 תאים, עובר אחד בן 4 תאים ובסוף נקלט עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
סיגל13/03/2009הי טלי, ביום א' הקרוב אני מוזמנת לבדיקת דם, אני במתח אדיר, מאד שמחתי להבין ממך שגם את הרגשת כך, אני מקווה מאד שהפעם זה יצליח, אין לי אומץ לעשות בדיקה ביתית, מה את אומרת? לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הייתה ההחזרה?
טלי13/03/2009באיזה תאריך בדיוק הייתה ההחזרה? בעיקרון בדיקת דם יש לעשות 12 יום ממהחזרה , כאשר יום ההחזרה נספר כאפס, רק ממחרת סופרים. בדיקה ביתית 14 יום מיום ההחזרה , שוב יום ההחזרה לספור כאפס. בעקרון אם תספרי ממש לפי הימים , אפשר בדיקה ביתית. אני מאחלת לך הריון בכל ליבי. תעדכני אותי פה בפורום, אני יעקוב אחרי ההודעות!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
סיגל13/03/2009ההחזרה היתה ב- 1/3 לכן אני אחכה לבדיקת דם ביום ראשון, אעדכן אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
טלי14/03/2009יאלללללה, אמן שיצליח , מחכה לעדכון , אני ממש אשמח אם תהיה תשובה חיובית .תעדכני בכל מקרה!
סיגל15/03/2009בטה חיובית 1368, אני כלמכך מתרגשת, אמרו לי שזה כנראה יותר מעובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ידעתי !!!!
טלי15/03/2009אני הייתי בטוחה שזה חיובי, נשבעת לך, איך כתבת שהיו 3 עוברים בני 8 תאים, הייתי בטוחה שאחד נקלט, לכן גם לחצתי אותך שתעדכני אותי. איזה יופי!!!! בטא כזו זה בטוח יותר מעובר אחד, אני התחלתי עם בטא 30......לא לפרסם, חכי שהבטא תכפיל, אני שמחה כל-כך , אפילו העובר שבבטן שלי צוהל ..איזה כייף!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
פרופ' שחר קול13/03/2009בדיקת דם היום יכולה לתת התשובה לגבי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר שחר קול
אלין14/03/2009אני אחרי הפרייה כול המהלך עבר לי תקין עשיתי בדיקה אני בהריון כמה ימים אחרי התחילו לי כתמים חומים וכאבים ברחם כמו מתיחות ואני לוקחת אנדומטרין+סטרופם אשמח לתגובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
אלין14/03/2009היי סיגל :) אני עשיתי בדיוק כמוך ויצא לי שאני בהריון מחזיקה לך אצבעות מתוקה בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
אלין14/03/2009אני גם אחרי הפרייה והחזרת עוברים וגם לי היו כאבים כמו שלך ואני בהריון אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב מתוקה מחזיקה לך אצבעות:) תלכי לעשות בדיקה דם חמודה בהצלחהההההה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלין
סיגל15/03/2009אני בהריון בטה 1368 אני כל כך שמחה, מאחלת לך המשך הצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה IVF
סיגל18/03/2009שלום לכולן אני חדשה בפורום אני בת 31ועברתי תהליך של הפריה ממש עכשיו ביום שני ביצעו לי את ההחזרה . מאז אני כל כך במתח ..אני עדיין בבית כי אני פוחדת שתהיה לי הפלה וגם משום שיש לי כאבי מחזור עמומים. מה אתם אומרות ? איך עוברים את ימי המתח האלה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)