כמה שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    שני
    12/03/2009

1) ב- 19.2 מחזור אחרון. על פי מעקב זקיקים אחרון שבוצע ביום ראשון 8.3 (יום 18 למחזור) נמצא זקיק בגודל 20 מ"מ, עובי הרירית 7 ולא היה נוזל בדוגלס. בדיקות הדם מאותו היום היו: E2-917 ופרוגסטרון 1.6. באותו היום בערב, כלומר ב-8.3 הזרקתי על בסיס מחזור טבעי אוביטרל. ב-9.3 וב-10.3 (ימים שני ושלישי) בוצע IUIהאם ה- IUI בוצע אכן בזמן ביוץ (בזמן הנכון?) 2) ביום שני היו לי בחילות במשך כל היום שחלפו. ביום רביעי מהבוקר ובמשך ארבע שעות סבלתי מבחילות נוראיות ממש, קשות מנשוא. האם יש סיבה שקשורה לאוביטרל? או אולי לטיפול שנכשל? אציין כי זו לא הפעם הראשונה שאני מזריקה אוביטרל (מקווה שהפעם הבהחלט האחרונה!) , הזרקתי אוביטרל במשך מספר חודשים ומעולם לא הרגשתי בחילה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלי שלום

פרופ' שחר קול
    13/03/2009

הבחילות אינן קשורות לטיפול שעברת, או לאוביטרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי שאלתי הראשונה ד"ר?

שני
    13/03/2009

כמו כן אתמול, 12.3 (חמישי) בערב היה לי כתם חום-אדום (כמו שיש בתחילת מחזור) והיום כבר אין כלום. מה זה היה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    13/03/2009

לגבי תיזמון - מצוין.
    לגבי הדימום - מקורו וסיבתו לא ברורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו