תמיכה אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה אחרי החזרה
    ברכה
    16/03/2009

שלום רב, הייתה לי החזרת עוברים לפני 4 ימים , טיפול הפריה רביעי. בטיפולים הקודמים לקחתי אנדומטרין או אוטרגסטאן לתמיכה. הפעם האחות המליצה לי על קרינון , והתחלתי להשתמש בו , זה יותר נוח לי . כשבאתי לבית המרקחת לקנות את הקרינון , אמר לי הרוקח שבמנה אחת של קרינון , שאני לוקחת ליום , יש 100 מ"ג , כמו שיש בטבליה אחת של אנדומטרין ואילו את האנדומטרין, נהגתי לקחת 3 ליום , כלומר בתמיכה של הקרינון , יש שליש מהמינון של האנדומטרין ליום אחד... האם זה אומר, שהתמיכה פחות טובה ? הרי במינון זה יוצא שליש מהתמיכה של האנדומטרין? האם כדאי בבוקר להשתמש בקרינון ולהוסיף תמיכה נוספת של אנדומטרין בלילה ? אני מפחדת שהקרינון אינו מספיק, וגם קיבלתי הוראות "להתהלך" אחרי נטילת הקרינון , מה קורה אם אני לא "מתהלכת " מספיק, האם החומר לא נספג טוב? אודה לתשובות ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכה שלום

פרופ' שחר קול
    17/03/2009

הקרינון נותן תמיכה טובה מאוד.
    לאחר נטילתו יש לחיות כרגיל, לא ללכת יותר, לא ללכת פחות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו