IUI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IUI
    חוה
    17/03/2009

שלום! שאלה, אצל בעלי יש בעיית זרע היה לו וריקוצלה אך הניתוח לא שיפר כלום. אצלי נראה שהכל בסדר, אני מבייצת תקין עם זקיק מוביל של כ21 מלמטר עובי רירית 13 ביום המתאים E2 באזור 1200 בעיית הזרע של בעלי הוא 4 אחוז מורפולוגיה תקינה 28 אחוז בתנועה בינונית עד טובה 40 אחוז חיות. הומלץ לנו על השבחה והזרעות. עשינו הזרעה אחת עם ביוץ טבעי לא לקחתי כלום אך זה לא הצליח. יש לציין שלאחר ההשבחה הזרע היה מעולה, התנועה מקסימלית ומצוינת. האם יש טעם להמשיך לעשות עוד כמה הזרעות בצורה הזאת או שיש הרבה יותר סיכויים עם אוביטרל ובהמשך עם זריקות. יש לציין שאני מאד מאד לא רוצה לקחת זריקות משום סוג כיוון שבעבר כשלקחתי הגבתי בחודשים שלאחר מכן בתופעות קשות, כמו דכאון קל, חרדות למיניהם עד כדי חוסר תפקוד. אודה על תשובה מהירה, חוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IUI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם?

פרופ' שחר קול
    17/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חוה
    18/03/2009

לא עשיתי עדיין צילום רחם, אני פוחדת וגם עדיין לא אמרו לי לעשות אך בהנחה שהכל שם תקין, האם יש תשובה לשאלה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    18/03/2009

מציע צילום רחם. אם תקין - להמשיך בהזרעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו