מעקב זקיקים ובדיקת דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים ובדיקת דם
    שמחה
    18/03/2009

אני אחרי 8 ימים מתחילת הזריקות. הפריה ראשונה . עשיתי היום א.ס והרופאה אמרה לי שיש לי בין 5-10 זקיקים הגדול ביניהם הוא 12 . בדיקות הדם : Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | * 1418 Progesterone Urgent | nmol/l | * 1.9 LH Urgent | IU/l | * 1.3 שאלותי הן: 1. האם בדיקת הדם מתאימה לתוצאות הא.ס ? 2. נראה לי שמספר הזקיקים קטן, האם זה נכון? 3. האם מספר הזקיקים יכול לגדול? או שרק גודלם? 4. באיזה גודל הזקיקים יהיו מוכנים לשאיבה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים ובדיקת דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמחה

ד''ר דוד ישי
    18/03/2009

רמת ההורמונים מתאימה
    מס' הזקיקים נמוך ? השאלה ביחס למה
    בשלב הזה , רק הגודל
    בגודל 17-18 ומעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמחה
    18/03/2009

שאלתי היא אם מספר הזקיקים נמוך יחסית למה שמצפים?.. וגם יחסית לאחרות. אני קוראת ורואה בפורמים רבים, שבנות יש להן 16-17 זקיקים.. ולי יש רק 5-10 זקיקים על אף שלא אמורה להיות אצלי בעיה של ביוץ ( הבעיה היא בחצוצרה סתומה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו