מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ררותם19/03/2009
שלום, אני בת 30 בריאה, בעלי עם ספירת זרע נמוכה מאוד. ב19/12/08 שאיבה לאחר פרוטוקול ארוך והחזרה יומיים לאחר מכן. תשובה ראשונה בטא 100 אחרי יומיים בטא 215 ואח"כ הבטא עלתה אך לא הוכפלה ואז החלה לרדת. נאמר לי שההריון לא מתפתח ושיש לעשות ב. דם בעוד 10 ימים לוודא שהבטא ירד לגמרי. באותה בדיקה בטא 6000 אחרי יומיים 12000 ואחרי עוד 3 ימים 33000 באולטראסאונד 2 שקי הריון אך ללא דופק. ב26/1/09 הפלה עם כדורים, בביקורת שבוע אח"כ חומר הריוני ברחם וב6/2/09 גרידה. נאמר לי לחזור לב.דם ב2/3 תוצאות: E2 851 פרוגסטרון 1.8 LH 6.8 לא היה ביוץ עדיין אחרי 4 ימים תוצאות: E2 270 פרוגסטרון 16.1 LH 4.8 נאמר לי להתחיל חצי דקא ביום ולחזור לבדיקה ב18/3. עד היום לא קיבלתי מחזור, באולטראסאונד רירית רחם מאוד דקה 1.2 מ"מ, בהתחלה אמרו לי להפסיק דקא ולקחת גלולות 21 יום כדי לקבל ווסת, כשהגיעו תוצאות ב. דם :E2 363 פרוגסטרון 13.6 LH2.6 ואמרו לא לקחת גלולות ולהמשיך דקא ולבוא ביום ראשון. השאלה היא האם אני אמורה לקבל ווסת? ואם לא, אין דרך אחרת מגלולות לגרום לווסת? כמה זמן ניתן להמשיך דקא? ולמה לא מגיע לי הווסת? אני מבינה שרוצים שיהיה לי ווסת אחד אחרי הגרידה ולפני ההחזרה- מה לעשות? מה ההמלצה במקרה כזה? איך ממשיכים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול19/03/2009מציע לוודא בטא שלילי.
אם אכן - המשך דקפפטיל עד שפרוגסטרון יורד.
בוא המחזור - לא עקרוני. הרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה קודמת
רותם19/03/2009בטא יצא שלילי דקה אחרי שכתבתי את ההודעה קיבלתי.... מה צריכה להיות הרמה של הפרוגסטרון כדי להתחיל גירוי? תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)