מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לרופאים דחווווףג'ווווו19/03/2009
סליחה על הלחץ , אני בתחילת הריון והריום הגיעו תוצאות הבדיקות ואין לי מוסג מה זה אומר אשמח לתשובות מכם, complete blood count wbc 8.2 rbc 5.08 hb 14.2 hct 41.7 hct/hgb ratio 2.9 mcv 82.1 mch 27.9 mchc 34.0 rdw 14.7 mpv 9.0 plt 304.0 macro 0.2 micro 2.4 hyper 20.5 hipo 0.2 micro/ hypo 12.00 ch 29.00 differential neut 67.7 lym 24.6 mono 5.7 eos 0.6 baso 0.4 luc 1.1 lymp.ads 2.0 neut.adc 5.6 mono adc 0.5 eos.adc 0.1 basoadc 0.03 luc adc 0.09 אשמח לתשובותך המהירה !!! אני ממש במתח רוצה כבר לדעת שהכל בסדר. תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה!!! ד"ר שחר קול
ג'ווווו19/03/2009אני בלחץ נוראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג'ווווו19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ' שחר קול19/03/2009לא ברור.
מדובר בספירת דם פשוטה ורוטינית המבוצעת בכל אישה בתחילת הריון. כולל כמובן נשים שהרו באופן ספונטאני.
האם הכוונה לבדיקה זו?
אולי יש טעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ווווו19/03/2009התכוונתי לבדיקות האלו אני רוצה לדעת שהכל בסדר, הבנתי שעשיתי בדיקות לנוגדני אדמת. לבנתיים קיבלתי גם סוג דם - abo + rh a rh + מה זה אומר? האם התוצאות טובות? בדיקת שטן תרבית יצאה - סטרילי ויטמין B 12 יצאה - 335.0 גלוקוז יצאה - 82 האם תקין , ומה בקשר לנוגדני אדמת<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית: אמן שתיכנסי כבר להריון!
טלי19/03/2009גם לימונית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה מפריע לך ????
תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים עובדים כל כך קשה
טלי19/03/2009מטפלים בנו במסירות ועוד מוצאים את הזמן בטובם הרב לענות לנו על השאלות שלנו, אז לשאול אותם איך להעביר את הזמן עד הבטא כבר לי נראה ממש מוגזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים אכן עובדים קשה
תותית19/03/2009ולנו קשה שבעתיים עם העובדה שאנחנו עוברות טיפולים ועוד להמתין עד לבטא ותתפלאי לא זה לא מוגזם כי אשאל מה שארצה הכל כדי להסיח את מחשבותיי מהנושא כאן כל אחת שואלת בעיניינה מה שהיא רוצה לשם כך נועד הפורום הרופאים יבחרו אם לענות או לא שהרי גם המוח שלנו מפריש את ההורמון ואם ישנן וקיימות הדרכים להפיג את המחשבות הם יענו שיהיה לך ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וווו מצטערת שנכנסו לדיון שלך
תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי... המשך
ג'ווווו19/03/2009העיקר שלכולנו יהיו בשורות טובות. ושכולן תהיינה מאושרות ותצאו עם ידים מלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)