דחוף - מודאגת מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף - מודאגת מאוד
    דנה
    19/03/2009

שלום ד"ר אני מטופלת בפוריגון והיום סתם הלכתי לרופא נשים שלי להיבדק והוא אמר לי לבוא אליו כעוד שבועיים ל פאפ הוא אמר לי שראה איזשהוא שפשוף או פצע ורוצה לראות אני מאוד מבוהלת מזה אני פשוט בשוק מה זה יכול להיות , דימום אין לי אני לא יודעת מה זה אני רק פוחדת שבגלל זה יפסיקו לי טיפולי פוריות אני מגיעה כמעט כל יום לאולטרסאונד ואגינלי כדי לבדוק זקיקים שמתפתחים לאט עשיתי פאפ בדיוק לפני שנה. ואני לא מבינה למה רופא לא עשה ל היום בדיקה אלא אמר אחרי הזרעה. האם לא מסוכן להשאיר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - מודאגת מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

דנה
    19/03/2009

שחכתי להגיד שעשיתי פאפ בשנה שעברה ואמרו לי שהכל תקין? האם אחרי שנה יש איזשהוא סיכון? אני מאוד פןחדת כי התחלתי לעשות טיפולי פוריות בפיורגון? רופא אמר לי שיש טיפה שפשוף הוא עשה לי בדיקה רגילה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאפ

פרופ' שחר קול
    19/03/2009

אין להיבהל!!
    אין משהו מסוכן שצריך להוריד, שכן אין כל אבחנה!!!
    מציע להמשיך ביעוץ בפורום גינקולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו