מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר קול איך מעבירים הימים עד לבטא?תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתכוונת למחשבות שלנו
תותית19/03/2009ואם אתה מכיר איזושהי דרך להרגיע את הגוף כי כל כך מתוח בתקופה הזאת ייכשל לא ייכשל ואנחנו חסרות סובלנות סליחה אם נשמע קצת פאטתי אבל עבדתי הרבה על עצמי ועל נפשי כדי להשיג הריון ופשוט אין מה לעשות מודה פוחדת מכשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית הי....
עירית20/03/2009אני עשיתי החזרה היום, IVF שביעי... גם אני במתח נוראי ממש מכווצת ומפחדת מכשלון... מנסה מאוד להיות רגועה ושלווה ומפחדת שהלחץ שלי יפגע בסיכויי להרות (למרות שהרופא שלי טוען כי אין קשר)... מתי החזרת את העוברים ? איזה מספר IVF זה ? אשמח להתכתב איתך, אולי זה יפיג לנו את הלחץ... דרך אגב בת כמה את וכמה עוברים הוחזרו ??? בע"ה בע"ה בע"ה יצליח לכולנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית (-:
תותית22/03/2009בת 34 +2 ילדים מדהימים מטיפולים זה IVF שני ב-1 ניקלט וב-2 מהחזרת מוקפאים גם ניקלט החזרה 3 נכשלה ומפאת גילי המופלג עלי "להספיק" עוד 1 לפחות עד גיל 35 וההמתנה המותחת הזו אף פעם לא תורמת ואני אף פעם לא לומדת מקודמתה אני ממתינה פשוט ניתן לקחת מספריים ולגזור את המתח מה איתך ספרי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית הי....
עירית22/03/2009תותית הי.... אני בת 33 , יש לי ילדה מדהימה (בלי עין הרע) מטיפולי IVF... אני כבר למעלה משנתיים וחצי מנסה.. זה ה IVF השביעי שלי... מתי את צריכה לעשות בדיקת בטא ?? לי יש עוד זמן, החזרתי ביום שישי האחרון, תמיד אחרי החזרת עוברים הגוף שלי בסטרס נוראי במשך יומיים שלושה שאלו הם הימים הקריטיים לדעתי.. הימים של ההשרשה, אבל אין לי שליטה על זה... כרגע לקחתי כמה ימי חופש, אבל שישי שבת היו לי ממש קשים הייתי במתח ואני ממש מפחדת שפגעתי בטיפול... כמה עוברים החזירו לך ? איפה את מטופלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית
תותית22/03/2009החזירו 2 ב- 15.03 הבטא ביום שישי הקרוב 27.03 מטופלת באלישע איפה את? צוות מדהים באמתכל כך נוחים ואני לא גרה באיזור הקרוב בכלל אני מהצפון צפון והם כל כך מבינים ממש כיך שם זהו הניסיון ה-2 כולל הכל שאיבה הורמונים וכ"ו נורא השתפרו את ה-1 עשיתי במחלקת IVF בדרום גם שם נהדר אבל נורא נורא רחוק לפני כמה זמן עשית את הראשון שבו הצלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית22/03/2009IVF ראשון לפני 5 שנים באיכילוב, הצליח פעם ראשונה. כעת אני מטופלת באסותא באופן פרטי אצל פרופ' לבן רן, רופא מדהים.. גם הצוות נחמד מאוד, אין לי טענות, רק שיצליח כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן אמן בהצלחה לכולנו (-:
תותית22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תותית
עירית22/03/2009האם את מרגישה איזה שהן תופעות בימים הללו מאז ההחזרה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית שלום,
שני22/03/2009האם סבלת / את סובלת מנשירת שיער במהלך טיפולי ה-IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מלי
עירית23/03/2009לא סבלתי מנשירת שיער ברוך השם במהלך הטיפולים... האם גם את אחרי החזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שום ת.לוואי ולך?
תותית23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית23/03/2009גם לי עדיין אין כלום... אני זוכרת מההריון הקודם שלי - כאבים חזקים בבטן התחתונה - עד כדי כך שהייתי בטוחה שהמחזור ממשעומד להתפרץ... וחזה כואב... אבל הבנתי שאצל כל אחת זה אחרת, יש כאלו שהתופעות מתחילות אצלן מאוחר יותר, כמו כן הכאבים בחזה סביר להניח מכל התרופות וההורמונים אותן אנו מקבלות... איזה תמיכה את מקבלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית
תותית23/03/2009מקבלת אוטרוגסטן 3*3 וגינלי גם בהחזרה הקודמת של המוקפאים שהצליחה לא הרגשתי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית23/03/2009עוד כמה ימים נהיה חכמות יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרים לשיגרה מהר ככל הניתן.
פרופ' שחר קול21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)