אי כניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי כניסה להריון
    חלי
    19/03/2009

אני נשואה כבר 3 שנים, בת 33 בקיץ, ועוד לא נקלטתי להיריון לפני כחודש התחלתי סדרת בדיקות (דם,אולטרסנוד,וצילום רחם - ובנוסף בעלי עשה בדיקת זרע) וב"ה הכל תקין הרופא נתן לי להתחיל לשתות את CLOMIPHENE 50MG למשך כ- 5 ימים התחלתי לקחת את הכדור ביום ה-3 למחזור שזה יום רבעי אחרון ואז לעשות הפסקה של 5 ימים ואז לקיים יחסי מין שזה יוצא בדיוק היום ה-12 מאז הווסת (אני במשך כשנתיים בודקת ביוץ וזה בדרכ ביום ה-12 והווסת שלי ב-4 חודשים האחרונים כל 28 יום) רציתי לדעת הרופא אמר לי לקיים יחסי מין יום כן יום לא הכדור האחרון שאני אמורה לקחת יוצא ביום ראשון, ואז אני אמורה לעשות הפסקה למשך 5 ימים האם ביום ה-5 אני אמורה להתחיל לקיים יחסים? האם אפשר גם ב-5 ימים של הפסקה? והאם צריך לשתות את הכדור על בטן ריקה? ובאיזה שעה רצוי לשתות ? בוקר ערב... והכי חשוב, מה הסיכיוים להכנס להריון עם זה..אם כל הבדיקות בסדר, ויש לי ביוץ קבוע... ובנוסף ...בזמן הביוץ שלי אני סובלת מכאבים (כמו מחזור) מדוע זה קורה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי כניסה להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגית שלום

פרופ' שחר קול
    20/03/2009

אפשר ורצוי לקיים בכל עת, גם לפני החמישה ימים, גם במהלכם, וגם לאחר מכן.
    לא צריך ליטול הכדור על "בטן ריקה". לא עקרוני מתי.
    הסיכוי להריון טוב, כי את צעירה יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו