לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    21/03/2009

ד"ר ישי שבת שלום, היום (יום ו'), התעוררתי בבוקר עם כאבי בטן חזקים במיוחד, שנמשכו לאורך כל היום (עד שעת לילה זו). גם לאחר שתן ויציאות הכאבים נשארו חזקים. וד"א, אני צריכה להשקיע מאמץ רב ליציאות. אציין שהיום לא היה לי חום. כמו שציינתי בפניך, יש מצבים שבהם הכאבים מתגברים, לא רק בהתרוקנות, לפעמים גם בהפעלת שרירי הבטן (בהתכופפות, הליכה, מתיחה). היום זה במקרה לאורך כל היום, אבל יש לי כל יום מצבים של כאבים בעוצמות משתנות ובכל מקרה הם מטרידים. ב-24/3 זה כבר יהיה חודש בדיוק מהשאיבה, ואין סימנים שזה לקראת היעלמות. מצד אחד אני רוצה מאוד להמשיך בתכנית חדשה, מצד שני אני דיי מוטרדת מהעניין ומבינה שזה כנראה לא יעלם מעצמו, ולכן הייתי רוצה לטפל בעניין בהקדם האפשרי. קבענו שאחכה עוד שבועיים לבדוק את העניינים, אבל לפי המצב כרגע נראה לי שזה קצת רחוק. אחכה לתשובתך, שבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך...

לימונית
    21/03/2009

ד"ר ישי שלום, גם היום כל הזמן כאבי בטן וכל הזמן הרגשה שצריכה לשירותים (יציאות). שכחתי גם לציין בפניך שתרבית השתן היתה תקינה. בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    21/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    21/03/2009

בואי מחר ליחידה. אני אדבר עם דר' וינר שתקדם את הבירור של הכאבים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי

לימונית
    21/03/2009

ד"ר ישי לילה טוב, קודם כל תודה רבה. אבל מחר אני עושה איסוף שתן לבירור פאוכרומוציטומה, ואני כבר שלושה ימים מקפידה על התזונה המבוקשת (וזה קשה) לכן אני מעדיפה לא לדחות את האיסוף, ולכן נראה לי שאצטרך לדחות את הבירור לכאבי הבטן ביום או יומיים ליום ב' או ג'. אשמח לדעת אם ראית את המודעה הזו, בתגובה נוספת ממך. מקסימום אדבר איתך מחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו