מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישילימונית21/03/2009
ד"ר ישי שבת שלום, היום (יום ו'), התעוררתי בבוקר עם כאבי בטן חזקים במיוחד, שנמשכו לאורך כל היום (עד שעת לילה זו). גם לאחר שתן ויציאות הכאבים נשארו חזקים. וד"א, אני צריכה להשקיע מאמץ רב ליציאות. אציין שהיום לא היה לי חום. כמו שציינתי בפניך, יש מצבים שבהם הכאבים מתגברים, לא רק בהתרוקנות, לפעמים גם בהפעלת שרירי הבטן (בהתכופפות, הליכה, מתיחה). היום זה במקרה לאורך כל היום, אבל יש לי כל יום מצבים של כאבים בעוצמות משתנות ובכל מקרה הם מטרידים. ב-24/3 זה כבר יהיה חודש בדיוק מהשאיבה, ואין סימנים שזה לקראת היעלמות. מצד אחד אני רוצה מאוד להמשיך בתכנית חדשה, מצד שני אני דיי מוטרדת מהעניין ומבינה שזה כנראה לא יעלם מעצמו, ולכן הייתי רוצה לטפל בעניין בהקדם האפשרי. קבענו שאחכה עוד שבועיים לבדוק את העניינים, אבל לפי המצב כרגע נראה לי שזה קצת רחוק. אחכה לתשובתך, שבת שלום, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
לימונית21/03/2009ד"ר ישי שלום, גם היום כל הזמן כאבי בטן וכל הזמן הרגשה שצריכה לשירותים (יציאות). שכחתי גם לציין בפניך שתרבית השתן היתה תקינה. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי21/03/2009בואי מחר ליחידה. אני אדבר עם דר' וינר שתקדם את הבירור של הכאבים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי
לימונית21/03/2009ד"ר ישי לילה טוב, קודם כל תודה רבה. אבל מחר אני עושה איסוף שתן לבירור פאוכרומוציטומה, ואני כבר שלושה ימים מקפידה על התזונה המבוקשת (וזה קשה) לכן אני מעדיפה לא לדחות את האיסוף, ולכן נראה לי שאצטרך לדחות את הבירור לכאבי הבטן ביום או יומיים ליום ב' או ג'. אשמח לדעת אם ראית את המודעה הזו, בתגובה נוספת ממך. מקסימום אדבר איתך מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)