שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    מירא
    21/03/2009

שלום ב 26/2 עברתי שאיבה ( 22 ביציות) בטיפול IVF ,ועקב דימום פנימי לאחר השאיבה אושפזתי בבית חולים והוחלט להקפיא את הביצית שהופרתה ולהחזיר בחודש 4 . אני עד היום לא קבלתי ווסת ,הווסת האחרון שלי היה ב 15/2 , האם זה טבעי ? כי בשני הטיפולים שעברתי קודם קבלתי מחזור כרגיל תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירא שלום

פרופ' שחר קול
    21/03/2009

לא, היה אמור להגיע וסת כשבועיים לאחר השאיבה (סביב 12.3) .
    יש לברר מדוע לא הגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מירא
    21/03/2009

האם במקרים כאלה לאחר השאיבה יש אפשרות להכנס להריון ? האם הגוף מיצר עוד בציות לאחר השאיבה ? יש לציין שאני קבלתי במהלך הטיפול אובטראל +דיקפפטל ולאחר השאיבה קבלתי תמיכה של יומיים ב אינדומטרין ו צטפרום. המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    21/03/2009

לא ברור לי מה זה צטפרום.
    מציע בדיקת דם להורמונים, כולל להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו