לפני הפריה מס, שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הפריה מס, שאלות
    לחוצה
    21/03/2009

שבוע טוב , ביום שישי עשיתי הזרעה בפתאומיות הגעתי לאולטראסאונד והיו מספר זקיקים הגדול בינהן 21*18 17*19 ועוד קטנים הרירית 10.5(טיפול בגונל ובצטרוטייד)ונצפה נוזל הטכנאית הציעה שרופא יראה את זה כי אין בדיקות דם יום שישי ולדעתה אני בביוץ אחרי שרופא החליט שכדאי לבצע הזרעה אתמול היא בוצעה,האם החלטה נכונה ללא אוביטרל וללא תוצאות בדיקות דם?ההזרעה הייתה ב10 בבוקר ואביטרל ב19:00 בערב אחרי ההזרעה . כשהרופא התורנית עשתה לי את ההזרעה היא אמרה שהזרע מאוד חלש(אין לי נתונים מספריים) ולמה איננו הולכים להפריה עם זרע כזה האם הסיכוי להריון בהזרעה שלישית אם זרע כזה חלש הוא אפסי? מדוע שואבים ביציות בהרדמה כללית?האם ישנה דרך אחרת לשאוב ביצות ללא הרדמה כללית?אהי מפחדת מאוד מההרדמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הפריה מס, שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירה

ד''ר דוד ישי
    21/03/2009

גם אני , כמוך, לא יודע להגיד , ללא הנתונים החסרים, האם התזמון של ההזרעה היה בזמן ונכון היה לתת את האוביטרל רק בערב. לו היה זרע טוב , היה בזה הגיון.
    השאיבה יכולה להיות מאד כואבת ולכן היא נעשית בהרדמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו