איקקלומין וציסטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין וציסטה
    יעל
    22/03/2009

היי, אני בסיבוב שני של איקקלומין , כעת הכפילו את המינון ל- 100 מג ליום, לפני שהתחלתי ליטול את האיקקלומין החודש ראו בus ציסטה קטנה 6 ממ (שלא הייתה לפני כן), אך בכז נאמר לי להתחיל באיקקלומין, היום (יום אחרון לאיקקלומין) במעקב זקיקים הציסטה גדלה ל 25 ממ, והאחות הידיעה לי שכבר לקחתי את האיקקלומין ו"אין מה לעשות" הטעות נעשתה. , תשובה מרתיחה בהתחשב בכך שקיבלתי מהם הוראה להתחיל. השאלה שלי מה קורה עם הציסטה הזאת אני יודעת שהיא לא הייתה פעילה בשבוע שעבר (לפי בדיקות הדם e2 95.1 ' ופרוגסטרון 0.98 ). האם הציסטה תיעלם לבד? או שזה מצריך התערבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין וציסטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    23/03/2009

6 ממ - מתאים לזקיק - לא קוטר המצדיק השם - "ציסטה".
    יתכן ומדובר בזקיק שהגיע לקוטר של 25 ממ, ואולי יתן הריון???
    האם נלקחה בדיקת דם לאחר סיום נטילת האיקקלומין?
    אין צורך בהתערבות.
    השאלה החשובה באמת: האם יש לך ביוץ סדיר???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    23/03/2009

היי, בדיקת BETA הייתה שלילית, נערך מעקב ביוץ ללא התערבות תרופתית ולא נצפה ביוץ. אז זה יעלם לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים

סלי
    23/03/2009

תודה ד"ר על התשובה המהירה רציתי לדעת רשמת לי שהכדור הזה ממש מיותר.... אז מדוע הרופא נתן לי את הכדור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי שלום

פרופ' שחר קול
    24/03/2009

זו דעתי האישית בלבד. רוב עצום של רופאי הנשים נותנים טיפול זה.
    יתכן והם צודקים, ואני טועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו