פרופיל הורמונלי במחזור אחרי הורומונ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי במחזור אחרי הורומונ
    מודאגת
    22/03/2009

שלום, רציתי לדעת האם בדיקות הורמונליות במחזור אחרי פרוגינובה ואנדומטרין משקפות מדדים אמיתיים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן

פרופ' שחר קול
    22/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פרופיל הורמונלי

מודאגת
    23/03/2009

אולי לא הסברתי את מצבי טוב: אני 4 חודשים אחרי גרידה ושאריות שהוצאו בהיסטרו. עדיין לא היה מחזור .קיבלתי פרוגינובה ואנדומטרין כדי לבדוק את התגובה. האם המדדים בטוח יהיו "אמיתיים" בזמן המחזור? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    23/03/2009

סיכוי טוב מאוד שכן.
    השאלה החשובה היא לשם מה יילקח הפרופיל, ומה הוא יכלול.
    אם הכוונה להעריך את תגובת השחלה לטיפול בגונדוטרופינים עדיף לקחת בדיקה אחת בלבד - AMH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר-מטרת הפרופיל ההורמונלי

מודאגת
    23/03/2009

היא אבחון הורמונלי תקין ולא מה שהצעת. בגלל שלקחתי 13 שנה גלולות, הפסקתי ומיד הריתי (ללא מחזור) ההריון לא התפתח גרידה 12/7 ומאז שאריות פעמיים ואין מחזור. זה בגדול. אבל כנערה הייתי פוליציסטית קלה ולכן הגלולות- היום לא רואים את זה ב USולכן רציתי לראות בבדיקות הדם אם אני עדיין (LH גדול מFSH)וגם לבדוק בדרך רזרבה שחלתית, אני בת 29.5 אמנם אבל אין לדעת ולאור העובדה שנכנסתי לכ"כ הרבה סטטיסטיקות....תודה רבה על עזרתך:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו