כמה שאלות בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בבקשה
    סלי
    23/03/2009

שלום לך ד"ר, אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות שייש לי.. 1)התחלתי טיפול ראשוני של איקקלומין, היום זה הכדור האחרון...שמתי לב שמאז שהתחלתי לקחת את הכדור, אני כל הזמן עייפה, האם זה יתכן מהכדור או שאין לזה קשר? 2)כמה ימים לפני הופעת הביוץ יש לי הפרשות לבנות, וממש אחרי כמה ימים מופיע לי שזה הביוץ, אני עושה בדיקה בתית האם רצוי להתחיל לקיים יחסי מין מזמן ההפרשות או מזמן הביוץ, כי ידוע לי שהזרע נשאר כמה ימים... אז מתי כדאי לי להתחיל לקיים, כרגע אני עומדת על היום ה-8 עם הכדור האחרון, והווסת שלי הוא כל 28 יום..ובדר"כ הביוץ שלי ביום ה-12, אז מתי כדאי להתחיל, והאם כדאי לעשות כל יום? 3)שאלה אחרונה, לגבי הביוץ בימים של הביוץ שלי יש לי כאבים כמו של ווסת, מדוע אני מרגישה את הכאבים הללו במשך כל חודש האם זה מעיד על משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נילי שלום

פרופ' שחר קול
    23/03/2009

1. אין קשר
    2. מהשאלה אני למד שיש לך ביוץ סדיר. במצב זה יש לשקול שוב הצורך באיקקלומין. לדעתי, אותה אני מבטא שוב ושוב בפורום זה, הטיפול באיקקלומין בנשים מבייצות - מיותר.
    3. כאבי ביוץ - שכיחים מאוד, פעמים רבות דומים לכאבי וסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו