הריון כימי+טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון כימי+טיפולי פוריות
    מיטל
    23/03/2009

שלום רב, בעלי ואני נשואים כשנה אני בת 27.5 ובעלי בן 30.5, מנסים להכנס להריון כשנה. ברוך ה כל הבדיקות שלי תקינות , בעלי עשה בדיקת זרע לפני כחצי שנה - הכל היה תקין פרט למורפולוגיה 4% . התחלנו טיפולים: טיפול ראשון- איקקלומין - 5 ימים -2כדורים + אוביטרל וקיום יחסים ללא הזרעה . טיפול שני- איקקלומין - 5 ימים - 2 כדורים + אוביטרל - בדיקת E2 - ביצענו - 2558 אין לי נתונים של זקיקים ואוטראסאונד[ הטפסים מתוייקים בתיק בי"ח] - אבל מזכרון שלי עובי רירית - 8-6 , זקיקים 18,16,19 . - עברנו 2 הזרעות. חודש לאחר מכן - הרופא המליץ על צילום רחם - ביצעתי אצל ד"ר טוגנדרייך - הכל יצא תקין ברוך ה. טיפול שלישי [ החודש]- מחזור אחרון 25.2 , התחלתי פיורגון ,ביום ה13 של המחזור להלן 9.3.09 : בדיקת E2 - יצא 3828 פרוגסטרון- 5.1 עובי רירת- 10.1 + 4 זקיקים גדולים - 21.5/ 21.7/ 17.8/ 16.8 אוביטרל באותו ערב , הזרעה ערב למחרת 10.3 , והזרעה נוספת בבוקר למחרת 11.3 מתאריך 13.3 - כאבים בחזה, חזה נפוח מאד [ דבר שאף פעם לא היה לי פרט לחודש אחד שבו היה ספק להריון כימי . ] , עד היום . 23.3 - לפני יומיים התחילו הפרשות שבאו והלכו , היום בבוקר עשיתי בדיקת דם בטא- כי ההרגשה שלי שמשהו התפתח והוא נפל- שוב הריון כימי . האם הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי+טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיטל

ד''ר דוד ישי
    23/03/2009

לדעתי התחושות שלך קשורות לרמת ההורמונים הגבוהה כתוצאה מהטיפול. זה כמובן אינו שולל שאת בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו