נא עזרתך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נא עזרתך
    מירא
    24/03/2009

רופא נכבד, שלום: ב 26/2 עברתי שאיבה( יצאנו עם ביצית אחחת שהופרתה והוחלט להקפיא אותה עיקב דימום פנימי אצל ואשפוז בב"ח) וסת אחרון שלי היה ב 15/2 ועד היום לא קבלתי וסת אתמול עשיתי בדיקת דם כמובן אין הריון ועד עכשיו אין תוצאות להורמונים ועוד כמה ימים אני אעשה US , עכשיו אני מאוד דואגת שיש משהוא שהסתבך בגוף שלי בעיקר הורמונים ורירית רחם שעדין נדמה לי שהיא עבה( פעם אחרונה ב US הייתה 12 סמ" )כי אני מחקה לוסת של חודש 4 על מנת להחזיר את העובר , אם יש לך הסבר על המקרה שלי ? ואם נתנו לי תרופות שמזרזות את הוסת האם אני יכולה להחזיר עובר בחודש 4? נא עזרתך כי אני דואגת ויש לציין שאני בד"כ מקבלת וסת בצורה מאוד סדירה ואף חודש לא קבלת וסת באופן סדיר1 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עזרתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירא שלום

פרופ' שחר קול
    24/03/2009

חייבים לדעת המצב ההורמונאלי שלך כעת.
    אפשר לתכנן החזרה לחודש אפריל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים

מירא
    25/03/2009

E-2=133.2בתחום הנורמה ובסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקלה

מירא
    25/03/2009

אני מנסה לשלוח את תוצאות בדיקות ההורמונים ולא מצליחה לא יודעת מה בהעיה כאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו