ציסטה, חשוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה, חשוב
    שיר
    26/03/2009

הי
    כעת אני בחודש שני של טיפול באיקקלומין, בחודש הראשון נטלתי 50 מג עם הכוונת יחסים ללא הצלחה למרות שהיה ביוץ (לפי רמות פרוגסטרון 41.5) us שנעשה לפני התחלת האיקקלומין הראה שהשחלות נקיות.
    החודש בus שנעשה ביום ה-4 למחזור השחלה השמאלית הייתה מוגדלת והייתה ציסטה (בערך 4 ס"מ שניהם)והורו לי ליטול איקקלומין 100 מג. בדיעבד הייתה מחלוקת אם הייתי צריכה לקחת את האיקקלומין. (בדיקות הדם הראו שהציסטה "לא פעילה"),
    מעקבי הזקיקים שעשיתי השבוע הראו שיש ירידה הדרגתית בגודל הציסטה כיום 21 ממ ו יש שני זקיקים מובילים 15+16בכל צד (יום 13) .
    אני לפני הזרעה שמתוכננת ליום א' ואמורה להזריק אוביטרל מחר (יום שישי) בערב, אך בעלון המצורף רשום שאין להשתמש בתרופה במקרה של ציסטה,
    הבנתי שלא ככ ברור שזה ציסטה נראה כמו זקיק אבל הנוכחות שלו כבר במחזור מלמדת שזה לא זקיק. אני חוששת שהרופא היום פיספס את הציסטה ואולי יש טעות בהנחיה להזרקת האוביטרל- מה דעתך האם אסור לי להזריק? (אני חוששת שיהיה לי עם מי להתייעץ מחר )

מצפה לתשובתך שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה, חשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיר שלום

פרופ' שחר קול
    27/03/2009

מציע להמשיך בטיפול כפי שהרופא הינחה אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו