אוביטרול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרול
    לירון
    28/03/2009

שבוע טוב.
    אני בת 30, מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות, ומנסה להיכנס להריון כבר 8 חודשים בערך.
    לפני חודש וקצת התחלתי לעבוד עם רופא נשים חדש שנתן לי איקקלומין (כדור אחד למשך 5 ימים), מה שלא עבד, כי הנה אני במחזור (שהגיע עצמאית אחרי 32 ימים, לפני האיקקלומין הגיע פעם ב 50-60 ימים).
    ביום חמישי הייתי אצל הרופא, שנתן לי מינון כפול של איקקלומין (2 כדורים ליום התחלתי היום 28.3 - מחזור התחיל ב24.3.09), וכן נתן לי זריקת אוביטרול, לביצוע ב 7.4.09.
    האם זה תקין? הבנתי ממגוון פורומים שאוביטרול ניתן רק לאחר מעקב זקיקים.כמו כן, הבנתי שלפני אוביטרול מנסים פעם פעמיים איקקלומין לבד. האם עלי להיות מודאגת? לקחת רק איקקלומין בלי אוביטרול? יש סיכונים באוביטרול ללא מעקב זקיקים?
    תודה!
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לירון

ד''ר דוד ישי
    28/03/2009

אם לא הגבת למינון של כדור ליום, נכון להעלות את המינון ל 2 כדורים.
    אני מסכים איתך. מאד רצוי לקבוע האם לתת אוביטרל ואם כן מתי בהתאם למעקב הזקיקים ( ואפילו רמת ההורמונים - בייחוד אצל אישה עם שחלות פוליציסטיות )
    אני מציע שתעשי את הטיפול במרפאת פוריות מסודרת או אצל רופא מומחה לפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

לירון
    29/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו