האם לפנות להזרעה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם לפנות להזרעה?
    אסתי
    28/03/2009

שלום,
    אני בת 31, יש לי שני ילדים, ההריונות היו ספוניטנים לידה טבעית, מוקדמת שבוע35.5 התחילה בצירים.
    כבר יותר מ10 חודשים אני מנסה להרות, ללא הצלחה. בבדיקת רחם רגילה ובבדיקת דם לא נמצאה בעיה. בעלי עשה ספירת זרע ונאמר לי שכמות הזרע התקינה שלו נמוכה (6%)(תנועה 26%). מה עלי לעשות והאם כדי לפנות בשלב זה להזרעה. הרופאה שלי חושבת שהכל נובע מלחץ ( איני לחוצה כלל, רק קצת מודאגת ולא רוצה לבזז יותר זמן),
    אוסיף, שאיני נוטלת גלולות (כבר 3 שנים) והמחזורים שלי מאוד לא סדירים ובשלב זה אני משתמשת בבדיקות לביוץ(מזה חודשיים)
    תודה מראש,
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לפנות להזרעה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתי שלום

פרופ' שחר קול
    29/03/2009

מציע לוודא שאכן יש ביוץ.
    אם יש ביוץ - צילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לוודא קיום ביוץ?

אסתי
    29/03/2009

תוצאת ערכת הביוץ מראות כי אכן קיים ביוץ, האם זה ממצא שמעיד על קיום הביוץ בצורה ודאית?
    כיצד מקבלים הפניה לצילום רחם, והאם התוצאות של בעלי ( 6% תקינים + 26% תנועה) עשויים להעיד על בעיית פוריות אצלו, ( הרופא שלי הפנה אותי לרופא פריון להמשך טיפול, המלצה להשבחה + IUI) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    30/03/2009

וידוא ביוץ - עדיף ע"י בדיקת דם.
    הפיה לצילום רחם - מרופא נשים מטפל.
    הזרע - יש מקום ל - IUI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ייאמן

אסתי
    30/03/2009

הדבר היחיד שעליו אני מצטערת, שלא סיפרו לי על הפורום הזה מוקדם יותר, וזמן יקר אבד לי. הרופאים שניתקלתי בהם, נוטים ליחס את הבעיות ללחץ נפשי, (גם שאתה מסתייג מכך), ואינם מוכנים להפנות לבדיקה מקיפה יותר כל עוד אתה בסטטיסטיקה "הנורמלית" לאי כניסה להריון.
    (את ההפניה לבדיקת זרע ובדיקות דם מקיפות גם קיבלתי מרופא פרטי שאליו פניתי)
    התשובות שלך מאפשרות לי כרגע לתכנן את צעדי הבאים.
    בתקווה שאפגוש רופאים כמוך בהמשך הדרך( אשמח להמלצות לרופאים לפריון באזור השפלה).
    תודה רבה, רבה על ההתיחסות המהירה.
    יישר כח,
    כן יירבו כמוך.
    אסתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו