מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוחה-אשמח לייעוץדניאל29/03/2009
שלום רב - שבוע שעבר יום חמישי 26-3-09 שאלתי את השאלה הבאה:
"- שבוע חמישי +6 ימים (מחזור אחרון 7-2, אוביטרל 25-2) הזרעה ב 26-3 וקיון יחסים גם יומיים אחרי. היום ה - 26-3-09 אולטרסאונד וגינלי ראשון , נצפה שק הריון תוך רחמי (8X5 ממ) עם טבעת כפולה (אינני יודעת למה הכוונה) ,לא נצפה עדיין עובר או דופק או שק חלמון
האם תואם את השבוע בו אני נמצאת או זה מבשר רעות להמשך
אשמח לדעת אם זה מה שהייתם מצפים שאראה או יותר ומה זה אומר - התבקשתי לחזר לאולטרסאונד נוסף עוד שבוע(2-4-09) "
-לשמחתי נענתי ע"י דר שחר קול כי התוצאות מתאימות לשבוע וכי שבוע הבא עלי לצפות לדופק
היום 29-3-09 הייתי אצל הרופא שלי (מומחה לפריון כמובן) שאמר כי התוצאות לא תואמות את השבוע המצופה וכי ציפה לפחות לשק חלמון - כמובן המליץ לראות מה יראה האולטרסאונד הנוסף אך הוא אינו בטוח שההריון תקין
אני יודעת שרפואה אינה מדע מדויק אך האם תוכל לומר לי מהם הסיכויים להריון תקין - מי צודק?..(יותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול29/03/2009כמובן שיש לראות את הבדיקה במו העיניים. טבעת כפולה???
עקרונית הרופא שלך צודק, אך היו כבר טעויות בחישוב גיל ההריון, לכן תמיד צריך לשמור על אופטימיות.
אם החישוב נכון במאת האחוזים הרי אין ספק שבשבוע 6 יש לראות שק חלמון, ולפעמים גם ניצן עוברי.
לכן, אם בתוך שבוע לא מופיע דופק - הסיכוי להריון תקין אינו טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - אמתין באופטימיות ז
דניאל29/03/2009זהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)