שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מוניק
    09/08/2007

היי...יש לי שאלה
    מזה מס' חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון וזה לא הכי מצליח לנו. אני רוצה לדעת אם ניתן לקבל איזהשהוא טיפ או המלצות שיוכלו לעזור לי. אני רוצה לדעת מתי לערך אנחנו צריכים לקיים יחסי מין וכל כמה זמן כדי שזה ייקלט? חשוב לציין גם שאנו נמצאים קצת לאחרונה בלחצים מסוגים שונים ועייפות ואולי אלה גם יכולים להיות הגורם לכך. בבקשה עזור לי
    (חשוב לציין כי המחזור של סדיר לדוגמא בחודש שעבר קבלתי ב 4/07 - יש לי מעין טיפטוף של דימום קל החל מיום שישי כאשר זה לא רצוף - לא כמו מחזור-סליחה על התיאור-יותר חום)
    די דחוף לי בבקשה מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מוניק

ד''ר דוד ישי
    09/08/2007

ראשית חשוב להוריד או לפחות להקטין את מרכיב הלחץ. הכניסה להריון יכולה לקחת זמן . תני את הזמן .חכי בסבלנות זה יגיע.
    כדי לתזמן את הביוץ במדוייק ככול שניתן , את צריכה למדוד אורך של כמה מחזורים ולחשב את האורך הממוצע של המחזור שלך ( המחזור = הזמן שעובר מיום ראשון של וסת ליום ראשון של הוסת הבא ) . מהאורך הזה את צריכה להחסיר 14 . המספר שמתקבל הוא יום הביוץ הממוצע ( למשל אם אורך מחזור ממוצע שלך הוא 29 ימים הביוץ הוא ביום ה15 ) .
    את יחסי המין את צריכה להתחיל 3-4 ימים לפני יום הביוץ הצפוי והמשיך יום כן ויום לא לסירוגין עד היום ה 3-4 אחרי יום הביוץ. בהצלחה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מוניק
    10/08/2007

ערב טוב ושבת שלום ותודה על התשובה....
    אם הבנתי נכון - זה אומר שאני בערך צריכה להתחיל לקיים יחסי מין בתאריך 16/08 יום כן ויום לא עד ה 24/08 (זה אומר שלפני ה 16/08 לא אוכל לקיים יחסי מין בכלל?) מחכה לתשובה מהירה. זה די דחוף.
    האמת שאנחנו כבר מתחילים להילחץ!
    בתודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מוניק
    11/08/2007

צהריים טובים,אודה מאוד אם תוכל לענות לי בבקשה על מה ששלחתי אתמול.זה די דחוף לנו....
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מוניק

ד''ר דוד ישי
    11/08/2007

אם עשית את החשבון וזה מה שיצא אז זה נכון. יחסי המין לפני ה 16/8 לאינם אסורים אבל הם אינם קשורים לנסיון להרות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מוניק

ד''ר דוד ישי
    11/08/2007

אם עשית את החשבון כמו שאמרתי וזה מה שיצא אז זה כנראה נכון. יחסי מין לפני כן אינם אסורים אבל הם לא רלוונטיים לנסיונות שלך להרות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מוניק
    12/08/2007

היי מודה לך אנסה כך ומקווה לתוצאות טובות בעזרת השם.
    תודה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו