לפני השבחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני השבחה
    יפית
    31/03/2009

אז ככה מחזור אחרון 22-3 אין לי מחזורים מסודרים הם נעים בין 24-30 יום כל חודש זה שונה אני נשואה כבר שנה הלכתי לרופא שלי והוחלט לקחת איקקלומין *2 ליום חמישה ימים מהיום החמישי למחזור הבעיה היא שהביוץ הצפוי יוצא ביום שבת אז הוא קבע לי אולטרסאונד למעקב זקיקים מחר בבוקר זאת אומרת ביום ה-11 למחזור ואם זה יתאפשר אז נבצע את ההשבחה ביום ה-12 וה-13 אתמול ושלשום קיימנו יחסים השאלה היא האם כדי לקיים גם היום ומחר או לא לקיים כרגע עד ההשבחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני השבחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפית שלום

פרופ' שחר קול
    31/03/2009

עדיף לקיים פעם ביומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי ולתגובתך ד"ר

יפית
    02/04/2009

אתמול בבוקר ביצעתי אולטרסאונד למעקב זקיקים והתוצאה הייתה עובי רירית : 8 מ"מ שחלה ימנית: מס' רב של זקיקים הגודל בקוטר 12 מ"מ שחלה שמאלית : זקיק אחד בגודל 18*20 וזקיק שני בגודל 19*13 דוגלס : ללא נוזל חופשי הרופא ביקש שאני יזריק את האוביטרל והיום ומחר לבצע את ההשבחה/ הזרעה אבל היום בעלי היה חייב לצאת לעבודה ב-5:30 בבוקר ולכן לא יכולנו לתת זרע הבעיה היא שלבעלי יש זרע קצת חלש והשאלה שלי היא האם היום לא ביצענו את ההזרעה ונעשה סקס טבעי ומחר נבצע את ההזרעה האם עדין יהיה סיכוי טוב להריון? להזכיר ו.א ב-22/3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו