הנחייה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הנחייה דחופה בבקשה
    אילנית
    03/04/2009

שלום לרופא. ותודה מראש על התייחסותכם. הרופא שלי נסע בפתאומיות לחול ואני קצת "תקועה" באמצא. חודש שעבר טופלתי בגונל 225 +לובריס+צטרוטייד שהתווסף לאחר 7 ימים. הטיפול הופסק לאחר 9 ימים בגלל פרוגסטרון גבוה עוד לפני ביוץ. החודש הוא הוסיף לי כדורים של דקסטאמטזון ואותם זריקות. אני בזריקה ה 6 של גונל ולובריס, כלומר 9 ימים לאחר המחזור. שאלתי היא מה יקרה אם אפסיק בבת אחת את כל הזריקות כי הוא לא נמצא כאן להנחותני. האם הזקיקים ותהליך הביוץ ימשיכו באופן טבעי? אולי בקצב איטי יותר? או האם הכל יתמסמס ויירד לטמיון. או האם כדאי להוריד את המינון בהדרגה ביומיים שנשארו לי? ואם כן אז לאילו מינונים? . אני מאד מודה על תשובה שתכוון אותי עד שהוא יחזור.אני בת 41 , אמורה לעבור הזרעה.שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנחייה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אילנית

ד''ר דוד ישי
    03/04/2009

המעקב חייב לכלול מעקב אולטרסאונד ובדיקות דם. האם תוכלי לעשות את זה ללא הרופא ?
    האם יש אפשרות שרופא אחר יקח את המושכות מנקודה זו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו