פרוטוקול ארוך - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך - דחוף
    דידי
    03/04/2009

שלום רב. היום התחלתי טיפול IVF שישי, לראשונה פרוטוקול ארוך. אני ביום ה 21 למחזור. לאחר שהרופא שלי וידא באמצעות בדיקת דם ואולטרסאונד שאכן היה ביוץ החודש, הוא הורה לאחות לתת לי את הוראות הטיפול. עפ"י הוראותיה, אני מתחילה היום בהזרקת דקא 0.1 מידי יום, וביום השני למחזור אצטרך להתחיל בהזרקת גונאל אף. אולם, עפ"י מה שקראתי היום, בפרוטוקול ארוך הדיכוי אמור להתרחש רק שבועיים לאחר תחילת הזרקת הדקא, ורק אז ניתן להתחיל בגירוי השחלות ע"י גונאל אף. המחזור שלי אמור להגיע עוד שבוע (היינו - שבועיים לאחר הביוץ), כך שעפ"י הוראות האחות אני אמורה להתחיל בגירוי השחלתי רק שמונה ימים לאחר תחילת הזרקת הדקא. האם האחות טעת בהוראותיה ויש צורך לוודא עם הרופא את נכונותן או שהוראותיה הגיוניות? אני מפחדת מעשיית טעות שתהרוס את הטיפול כולו אך לא רוצה לערער על הוראות האחות בפני הרופא לשווא. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דידי

ד''ר דוד ישי
    03/04/2009

את צודקת. הדיכוי מושג לאחר שבועיים. צריך לברר עם הרופא למה התכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו