מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהליטל09/08/2007
אני מנסה להכנס להריון כבר מס' חודשים אך ללא הצלחה.. המחזור שלי לא ממש מסודר ולכן נשלחתי לבדיקה הורמונלית, אשר העידה כי 2 הורמונים הם מעל הנורמה. יש במשפחתי היסטוריה של בעיות בבלוטת התריס, האם ייתכן שבעיה בבלוטת התריס משפיעה על ויסות הורמונים תקין? האם יש צורך לגשת לבדיקת דם נוספת ולברר זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת היקרה:
פרופ' שחר קול10/08/2007קשה להתייחס באופן ספציפי שכן חסרים נתוני הבדיקה. באופן כללי: הפרעה בתפקוד בלוטת התריס (הן פעילות יתר והן תת-פעילות) יכולה לגרום לשיבוש הביוץ, ולכן לבעיות פריון. בנוסף, איזון בלוטת התריס חיוני במהלך הריון. לכן, מומלץ להגיע לאיזון מיטבי של בלוטת התריס לפני שמנסים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול
ליטל10/08/2007תוצאות הבדיקה ביום השלישי למחזור הינן:
TSH 2.060
LH 12.5 (גבוה מערכי הנורמה)
FSH 6.0
PROLACTIN 452
ESTRADIOL ׂE-2 203
PROGESTERON 17-OH 6.0 (גבוה מהנורמה)
TESTOSTERONE-TOTAL 2.7
DHEA SULPHATE 2.5
נשלחתי ע"י הרופא לבדיקת דם נוספת לרמת פרוגסטרון ביום ה29-30 למחזור, אותה עדיין לא עשיתי.
האם התוצאות הנ"ל אכן מעידות על הפרעה בבלוטת התריס? האם כדאי לי לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לבדיקת הבלוטה בנוסף לבדיקה הדם ההורמונלית שאני אמורה לעשות בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול11/08/2007TSH הוא ההרומון האחראי על הפעלת בלוטת התריס, רמתו אצלך תקינה.
הרושם הוא שיש הפרעת ביוץ על רקע אחר.
בידינו תרופות טובות מאוד לההתמודד עם בעיה זו.
סיכויים טובים שיושג ביוץ והריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)