אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי הזרעה
    liat
    09/04/2009

שלום וחג שמח- ביום שלישי האחרון (31/3), כלומר לפני 10 ימים עברתי הזרעה אחרי שבוע גונל 75 +אוביטרל. החל מאתמול יש לי מעט מאוד הפרשה חומה בניגוב. האם הדבר מבשר על בוא המחזור ?
    אולי חשוב לומר שעד הטיפולים היה לי מחזור של 35 יום כאשר תמיד שבוע לפני המחזור היו לי הפרשות חומות.. ומאז הטיפולים המחזור בין 28 יום ופעם יש הפרשות לפני ופעם אין. האם יש סיכוי שזה משהו אחר או שלא אפתח ציפיות מיותרות ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    09/04/2009

יתכן מאוד ומגיע המחזור.
    אם יגיע עד 13.4 - מציע בדיקת דם להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה...

liat
    09/04/2009

תודה על התשובה, ועוד שאלה אחת - מהי לדעתך הסיבה להפרשות אלו (חומות בניגוב) כשבוע לפני כל מחזור ? האם מעיד על משהו לא תקין שיכול לפגוע בסיכויים להיכנס להיריון ? . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    09/04/2009

לרוב - לא, אך יש מקום לברור חלל הרחם: א.ס., אולי צילום, אולי היסטרוסקופיה.
    במקביל יש לברר רמת פרוגסטרון כשבוע לאחר ביוץ.
    כמו-כן, יש לוודא ביצוע פאפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו