מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עלייה במשקל ופוריגוןדנה11/04/2009
שלום אני עברתי הזרעה 1 עםפוריגון 75. שלא הצליחה לצערי, ולפני זה 3 חודשים עם איקקלומין שלא גרם לי לבייץ
השאלה שלי שאני בחצי שנה אחרונה עליתי במשקל רק באיזור בטן- אני מרגישה כל הזמן בטן מנופחת
אני בחורה עם גוף יפה וזה מאוד מדאיג אותי- לעומת שאני אוכלת כמו שתמיד אכלתי
האם זה קשור לפוריגון? האם הוא משפיע עלי ככה לרעה?אני רוצה רק להגיד שכשלקחתי גלולות למניעת הריון הייתי רזה וזה לא השפיעה עלי- האם זה נפוץ (אני בעלת שחלות פוליציסטות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול11/04/2009דפדפי אחורה וצפי בדיון סוער במיוחד רווי אמוציות בנושא.
להלן עמדתי (שזכתה לקיטונות כעס ומשטמה):
בשורה התחתונה - משקל הגוף תמיד משקף את המאזן בין ההכנסה (קלוריות שבמזון) לבין ההוצאה (קלוריות הנשרפות בפעילות). אם המאזן הוא אפס - אין שינוי במשקל. אם כמות הקלוריות הנצרכת גבוהה מהנשרפת - העודף ייאגר כשומן בגוף.
טיפולי פריון יכולים לגרום לשינויים קלים וחולפים על רקע אגירת נוזלים של 1 - 2 קג', לא יותר.
בהנחה שלא חל כל שינוי במזון שאת צורכת:
האם את פעילה בדיוק כקודם? ממשיכה להתעמל באופן סדיר ורציף?
האם נאמר לך שצריך לנוח לאחר ההזרעה, או בזמן הטיפולים כדי לשפר הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הזרעה
טל11/04/2009דר שלום,
קראתי את תשובתך לדנה
"האם נאמר לך שצריך לנוח לאחר ההזרעה, או בזמן הטיפולים כדי לשפר הסיכוי להריון? "
1. מה אמורה מבחינתך להיות התשובה? מה מומלץ אחרי הזרעות עם הורמונים?
2. אני יותר עייפה ומלאה תופעות לוואי כרגיל מהאוביטרל.
העייפות אולי קשורה לריבוי הריצות למעקבים בשש בבוקר ולעומס הנפשי של התהליך או שאכן
ההורמונים "מתישים"?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול11/04/2009המלצתי הכללית היא להמשיך בשיגרת החיים במהלך הטיפולים, פרט למקרים מיוחדים, ולפרקי זמן קצרים, כמתחייב מעוצמת התגובה השחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- למי הייתה עוד תגובה כזאת
דנה11/04/2009שלום ד"ר ותודה על התשובהץ אני שקלתי לפני שהתחלתי בטיפולים 55 עם גובה 170 עכשיו יש לי 60 לא שיניתי שום דבר אני לא אוכלת הרבה אולי בגלל העבודה בישיבה כל היום?
השאלה שאני מרגישה פשוט בטן מנופחת ממש כאילו אני בהריון.
אני לוקחת 75 יחידות האם זה יותר מדי בשבילי אולי?
הרופא לא אמר לי אחרי הזרעה לנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)