שאלה לד"ר ולבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר ולבנות
    גל
    13/04/2009

שלום לכולם,
    זה אולי ישמע קצת טיפשי השאלה, אבל בכל זאת אני ממש בלחץ מזה.
    אני לאחר IVF שני. בראשון היה הריון - לא התפתח טוב ועשו לי גרידה בשבוע 8. אבל בראשון כבר שבוע לאחר ההחזרה הרגשתי שינויים בגוף, החזה נהיה גדוש מאוד, הנפיחות בבטן רק גדלה מיום ליום אח"כ הגיעו הבחילות- כל מיני דברים קטנים.
    עכשיו כבר עשרה ימים לאחר ההחזרה השניה ואין לי שום סימנים פיזיים שרומזים על הריון- וכבר איבדתי תקווה, אני יודעת שצריך לחכות עד בדיקת הדם, אבל אני ממש מיואשת.
    השאלה היא האם יכול להיות שהפעם אין גודש בחזה, אין בחילות אין כלום ובכל זאת יש הריון? האם למישהי זה קרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר ולבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט יתכן

פרופ' שחר קול
    13/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סיגל
    13/04/2009

בטח שיכול להיות
    אחותי עברה גם IVF ןבפעם ראשונה הייתה בטוחה שהיא בהריון עם כל הסימנים- אבל לא בסוף התברר שלא
    ועכשיו היא בהריון ולא היו לה בכלל סימנים!
    אז לא להתייאש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיגל

עירית
    13/04/2009

קראתי את מה שכתבת לגל...
    מתי לאחותך התחילו התופעות אחי שהודיעו לה שהיא אכן בהריון ?
    משום שאני בשבוע 5 + 5 ואיני חשה כמעט בכלום, לא ציצי, לא גב, לא בחילות... ואני ממש ממש לחוצה כי אין לי על מה להתבסס אלא לחכות רק ל US שיהיה בעוד שבוע... וזה כמו נצח בשבילי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    13/04/2009

היא עכשיו בחודש 7 והתחילו לה ממש מאוחר כל הבחילות וכמעט שלא היו- לא צריך שיהיו תופעות לוואי - לעומת שבהריון ראשון היו לה גם בחילות וגם בחורחורות- זה לא אומר כלום לא חובה שיהיה
    אל תדאגי ובהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד

רותם
    13/04/2009

תודה על העידוד - ההמתנה מחרפנת אותי!!!
    חג שמח ובהצלחה לכולן!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו