דחוףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף
    שרון
    13/04/2009

בס"ד

היי, ד"ר.
    אני מחר מתחילה שבוע 8 ברוך ה'...
    הרופא המטפל שלי אמר לי לחזור אליו רק כשאהיה בשבוע 11.... מאחר וההריון הושג לאחר הרבה ניסיונות, אני נורא מפחדת... איך אני אדע שהכל בסדר? האם במידה וחס ושלום היה משהו משתבש אני הייתי יודעת מזה.??
    האם אולי אתם מכירים רופא מאיזור חיפה, קריות, נהריה שנקבל בפרטי ועושה מעקב הריון??? אני מוכנה לשלם כל מחיר :)

תודה רבה... אין פה שום פורום שמשתווה אליכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    14/04/2009

מציע לשוחח עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

לימונית
    14/04/2009

שרון שלום,

במקרה, שני הרופאים בפורום הנהדר הזה הם מחיפה, שניהם עובדים גם ברפואה הציבורית, ולכל אחד מהם גם מרפאה פרטית.
    נותר לך רק להביט למעלה, ולראות את הפרטים של כל אחד מהרופאים ולהחליט.
    לפי מה שיכלת כבר להתרשם, שניהם רציניים ועונים מהר על שאלות.
    אציין שאני מכירה את ד"ר ישי - ולכן אני יכולה להמליץ רק עליו, ובעיניים עצומות. רופא מדהים, נותן יחס נהדר, סבלני מאוד, רגיש מאוד למצוקות שלנו וכו' וכו'. פשוט בן אדם מדהים. וכל זאת מבלי לפגוע במוניטין של ד"ר קול.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו