החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    לי
    12/08/2007

שלום רב

אני נמצאת בטיפולי IVF שלישי, בטיפול הראשון נשאבה ביצית אחת, בטיפול השני היו 7 זקיקים ונשאבו 4 ביציות וגם בטיפול השלישי (ולמרות שהטיפול היה שונה) היו 7 זקיקים ונשאבו 4, מתוכם 3 הופרו שניים מהם בדרגה 2 ואחד מהם בדרגה 3, יומיים לאחר השאיבה הוחזרו שלושת העוברים (הוחזרו לפני 3 ימים).
    האם אני מייצרת מספיק זקיקים? והאם יתכן שטיפול שונה יגרום ליצירת יותר זקיקים?
    האם זה נכון להחזיר את כולם, 3?
    האם מרגישים משהו בזמן השרשה?
    האם הסיכוי להריון יורד עם כל טיפול הפריה נוסף?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי היקרה:

פרופ' שחר קול
    13/08/2007

ממוצע הביציות בטיפול הוא סביב 11, כך ש - 7 זה לא ממש רחוק. טיפול שונה עשוי להניב מעט יותר, אך יש לזכור כי מטרת הטיפול היא להשיג הריון המסתיים בלידה, ולא עוד ביציות...
    החזרה של 3 עוברים מקובלת מעל גיל 35, לפי הנחיות משרד הבריאות, ובגיל צעיר יותר לאחר כישלונות חוזרים.
    לא מרגישים דבר בעת ההשרשה.
    באופן סטטיסטי הסיכוי יורד מעט עם כל כישלון, אך לפי הנתונים שאת מוסרת - כדאי להמשיך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים

ענבל
    19/07/2010

האופר שלנו מחזיר בסהה החסרה 2 עוברים בלבד.
    כעת, אנחנו זוג אחרי הפרייה בגוף פונדקאית 2 עוברים באיכות גבוהה שלא השתרשו ולא נוצר הריון.
    אנחנו לקראת החזרה שנייה, הפעם על מחזור טבעי ומוקפאים. יש לנו 4 מוקפאים.
    שלושה שהוקפאו בשאיבה הקודמת ואחד שנשאר בדד מהשאיבה האחרונה.
    השאלה: האם כדאי לבקש מהרופא להחזיר 3 עוברים על סמך הרעיון שסיכויי מוקפאים קטן יותר ושנית שגיל האם ממנה נשאבו הביציות הוא 37? האם הרופא יכול לסרב מסיבה מסויימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו