מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם קרינון דוחה מחזור?שני14/04/2009
ואם כן, על איזה פרק זמן מדובר? מספר ימים או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול14/04/2009לא תמיד.
אם אין הריון הפסקת קרינון תביא במהרה לדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל
שני15/04/2009אני אמורה לעשות בדיקת דם להריון רק ב- 16.4 ועד אז הרופא ביקש ממני לקחת את הקרינון.
אני לאחר טיפול בגונל + IUI + אוביטרל שהוזרק ב- 1.4 ויומיים אחריו התחלתי עם הקרינון ועד עתה. המחזור אצלי היה תמיד מגיע אחרי 12-13 ימים מזריקת האוביטרל . המחזור שלי מאוד מדוייק היה תמיד (כל 28 יום). החודש הזה זה החודש הראשון שאני לוקחת קרינון אחרי ה-IUI . השאלה שלי היא האם בגלל שאני עדיין לוקחת את הקרינון עד מחר (בדיקת דם) המחזור אמור להדחות? כלומר האם בגלל הקרינון בעצם אין מחזור עד היום?
שאלה נוספת - אתמול ושלשלום היו לי דקירות בבטן התחתונה שבאו והלכו שגרמו לי להתקפל לשניה ועברו , לסירוגין. הדקירות האלה הבוקר אינן אבל יש לי כאבים בבטן התחתונה וקצת בגב. מה קורה בגוף שלי? המחזור בדרך או שאלו יכולים להיות גם סימנים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/04/2009רק בדיקת דם מחר תפזר את הערפל.
כל התייחסות כעת היא בגדר ספקולציה, ולכן לא ממש לעינייין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול, דחוף, בבקשה
שני16/04/2009היום 16.4 בוצעה בדיקת דם. הבטא: 8
מה זה אומר? האם אני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל הערך נמוך יחסית
פרופ' שחר קול16/04/2009לכן מחייב מעקב ע"י בדיקת דם חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא ביקש ממני
שני16/04/2009לעשות בדיקת דם חוזרת מחר (ו'). מה מצפים לראות בבדיקה זו מחר כדי להיות בטוחה שיש הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של הבטא
פרופ' שחר קול16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא היום (ו') 12
שני17/04/2009לאחר שאתמול (יום ה) הייתה 8.
האם זה הריון תקין?
מה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלתי
שני17/04/2009הבטא כאמור היום (יום ו') היא 12 ויש לי דימום מסויים לא ברור. זאת לאחר שאתמול (יום ה) הייתה 8
האם זה הריון ? והאם תקין?
מה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/04/2009זה הריון. דורש המשך מעקב כדי לדעת אם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה, אם אפשר
שני17/04/2009ומה פשר הדימום שיש לי כעת? יכול להיות שהמחזור בדרך למרות התוצאות של הבטא אתמול והיום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/04/2009יתכן וההריון אינו תקין, ומדובר בעצם בהפלה מאוד מוקדמת.
בשלב זה אין טעם להיכנס לספקולציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)