מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת ההזרעה הבאהטל18/04/2009
שלום,
ההזרעה האחרונה שלי היתה עם 2 ציסטות עכורות, 2 ציססטות צלולות ו-2 זקיקים
לאחר 11 ימי גונל 112 ואוביטרל.
1. המחזור שלי הפעם מלווה בכאבי בטן חזקים (שאינם אופיינים לי) האם זה קשור לטיפול ההורמונלי?
2. ההזרעות שלי מתוזמנות עם אוביטרל, הן הטבעיות והן כשמשתמשת בגונל.
9-12 יום אחרי הביוץ מתחילות ההכתמות/הדימום. ההזרעה הבאה תהיה על בסיס טבעי (ללא אוביטרל והורמונים) כדי לתת לגוף לנוח ולציסטות להיספג. האם יש מקום לאחר הזרעה על בסיס טבעי לקחת תמיכה לגופיף הצהוב? (נראה לי שהשלב הלוטאלי שלי קצר לא?).
למרות שבדיקות דם 7 ימים אחרי ההזרעה הראו ערכים טובים.
שבוע טוב ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי18/04/2009הכאבים קשורים כנראה לטיפול.
למרות שאינני רואה עדות ברורה לבעיה בשלב הלוטאלי , למען הספק , יש הגיון לתת תמיכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
טל18/04/2009תודה,
הציסטות העכורות והצלולות היו באותה שחלה.
שבוע אחרי הביוץ היו כאבים במפשעה באותו צד ויום למחרת כבר החלו הכתמות עם סימני PMS הרגילים.
ההכתמות החלו ביום 24 בערב והדימום ביום 26 בערב.
היום -יום 27 כאבי בטן קשים, כאבים במפשעה שמקרינים לרגל (כמובן רק בצד של השחלה עם הציסטות).
לא חוויתי מעולם כאבי בטן במחזור, כאבים במפשעה וכו'.
1. מה הסיכוי שזה מהציסטות?
2. מה עלי לעשות?
3. האם יכול להיות כי מדובר בבעיה אחרת (אנדומטריוזיס למשל?).
תודה שוב
מעריכה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי19/04/2009שחלה מוגדלת בגלל ציסטות יכולה לגרום לכאבים. אם אלה ציסטות שהופיעו רק לאחרונה , לא סביר שהן אנדומטריומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)