מתי ביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי ביוץ?
    ליאת
    12/08/2007

עשיתי מעקב זקיקים ויצא תשובה הבאה: שחלה ימנית גודל 1 - 18 גודל 2 -13 , תשובת ההורמונים
    LH--6.30 IU/I FSH-4.50 E26-263 PROGSTERON 10.70 בדיקה דם בבוקר של
    מעקב הזקיקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ביוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת היקרה:

פרופ' שחר קול
    13/08/2007

ערך פרוגסטרון של 10.7 מרמז שהיה ביוץ לפני יום - יומיים. האם נראה נוזל חופשי באגן בבדיקת הזקיקים?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך ד"ר

ליאת
    13/08/2007

מעקב הזקיקים עשיתי ביום 9/8 יום חמישי האחרון לא נראה נוזל בדוגלס, בבוקר של מעקב הזקיקים
    ב-9/8 עשיתי את בדיקת הפרוגסטרון שיצא 10.70 , לא הבנתי את תשובתך האם בייצתי אחרי תאריך 9/8 כלומר ב - 10/8 יום שישי וב-11/8 יום שבת או שביצתי ב-8/8 יום רביעי לפני מעקב הזקיקים
    (עלי לציין כי עשיתי נסיון טבעי החל מתאריך 8/8) האם פספסתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    14/08/2007

קשה לקבוע בוודאות. הרושם שהביוץ היה ב - 8.8. אם היה קיום יחסים אז - יש סיכוי להריון.
    חייבים לדעת מה הפרוגסטרון הבסיסי שלך. יש מטופלות שהוא גבוה באופן כרוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ביוץ

מורן
    14/08/2007

לד"ר תודה על תשובתך היום
    יש לי יותר פרטים הייתי אצל טכנאית (14/8/07) הודגם
    גופיף צהוב בגודל 16.9*19
    ונראה מעט נוזל בדוגלס,
    בשחלה השניה גודלה 24.7*15 נצפו מספר זקיקים קטנים, בייצתי בוודאות בשחלה הימנית אך השאלה החשובה שאני צריכה זה מתי שאני לא יודעת אם פספסתי,? והאם אבייץ בחודש הבא בשחלה השמאלית ? עלי לציין עובי
    רירית 9/8 -10 , 14/8-8 8.7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    15/08/2007

קשה מאוד לתזמן בדיוק מתי היה הביוץ.
    בחודש הבא סביר שיהיה הביוץ בשחלה השניה, אך זה לא חוק, ויתכנו הפתעות...
    במחזור הבא, מציע להתחיל את המעקב ע"י בדיקות דם ואולטרסאונד מוקדם יותר.
    עובי הרירית - תקין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ביוץ

מורן
    15/08/2007

לד"ר היקר אני ממש מודה לך על תשובתך ויש לי רק שאלה אחרונה נוספת וחשובה לי
    הבנתי שהביצית נושרת לחלל הבטן והחצוצרה כאילו מושכת אותה לכיוונה אז השאלה היא האם יכול להיות שביצית משחלה ימנית תמשך לחצוצרה מצד שמאל ז"א האם הם עוברים צדדים ? ושאלה שניה
    האם אפשר בעזרת תרופות לגרום לשתי ביציות לצאת בשתי השחלות ולא באחת השחלות כדי להגביר את הסיכויים להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    16/08/2007

לגבי השאלה הראשונה - זה יתכן, אך מהווה ארוע נדיר, ולכן באופן מעשי אין טעם לסמוך על ניסים...
    לגבי השאלה השניה - בוודאי, זה בדיוק ההיגיון שעומד מאחורי טיפולי הפיריון עם גירוי שחלות - להגדיל את מספר הביציות כדי לשפר את הסיכוי הסטטיסטי להריון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו