מספר שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    נועה
    22/04/2009

שלום לרופאים היקרים,

יש לי שלוש שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות עליהן, וזאת כיוון שרופא הנשים שלי לא ענה לי עליהן כלל. יש לציין שאנו מנסים להכנס להריון כבר כשנה וחצי:

1. בחודשים האחרונים אני רואה מעט הפרשות חומות ודם כבר כ-5 ימים לפני שמתחיל הדימום המסיבי. כששאלתי את הרופא הוא אמר להחשיב את היום הראשון לדימום החזק כיום הראשון לווסת, אך הוא לא ממש התייחס להפרשות שקודמות לו. האם זה שכיח? האם זה יכול להצביע על בעיה ולהפריע לי להכנס להריון?

2. כ-3-4 ימים לפני שאני מקבלת את הווסת אני מתחילה לחוש כאבים בשדיים. בחודשיים האחרונים אני חשה כאב בשד השמאלי כבר כשבוע וחצי לפני קבלת הווסת. גם לכך הרופא לא התייחס. האם יכולה להיות לכך סיבה כלשהי?

3. ביום שלאחר קיום היחסים אני בדרך כלל מרגישה כאבי בטן, כמעט כמו כאבי מחזור. ושוב- גם לכך הרופא שלי לא התייחס. האם גם לתופעה זו יכולה להיות סיבה? האם זה יכול להפריע לכניסה להריון?

אם יש צורך שאפרט יותר, אשמח לעשות זאת.

תודה רבה מראש,

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נועה שלום

פרופ' שחר קול
    23/04/2009

1. שכיח מאוד, ולרוב חסר משמעות מבחינת הריון.
    2. תגובה לרמת פרוגסטרון גבוהה. בכל מקרה - רצויה בדיקת שדיים.
    3. סביר כי חסר משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו