התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    ליאת
    22/04/2009

שלום ד''ר. בת כמעט 31 מנסה להכנס להריון כבר שנה וחודשיים (היה הריון ראשון לאחר 3 חודשי נסיון שהסתיים בהפלה טבעית), מאז עברה כמעט שנה ללא הריון. רופא הנשים שלי הפנה אותי לרופא פריון של הקופה לאחר מעקב זקיקים מס'' חודשים בהפנייה ציין כי הביוצים שלי מצויינים, המחזור סדיר כל 27-29 יום, פרופיל הורמונלי תקין (מצ"ב קובץ) ובדיקת זרע מצויינת של בעלי (מצ"ב קובץ). רופא הפריון טען כי אני מאותם המקרים שאינם מוסברים ולכן כל מה שנשאר לעשות הוא צילום רחם ומשם ל- IVF. אני ובעלי הלכנו לרופא פרטי - הרופא בדק אותי בזמן ביוץ ובדק את כל הנתונים שלי וקבע כי כדאי להתחיל בהזרעות. מחר אני מבצעת בדיקת דם ביום ה- 10 לטובת ההזרעה שכנראה תתרחש שבוע הבא. מה הסיכויים שלי להצליח בהזרעה ראשונה על פי הנתונים שלנו ועל פי זה שהרופא נתן לי אוביטרל 250 בלבד? שמעתי שדיקור סיני לפני ואחרי ההזרעה יכול לעזור להזרעה ידוע לך על זה משהו? אשמח לשמוע את דעתך ותודה מראש על תשובותייך. קצת מבולבלת מהדעות השונות של הרופאים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליה שלום

פרופ' שחר קול
    23/04/2009

מציע צילום רחם, ואם תקין - הזרעות.
    דיקור סיני - איני מתמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו