מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאיםמאיה23/04/2009
אשמח לחוות דעת שניה.
אני שבועיים אחרי הפלה.
בדיקות מהיום:
בטא = 10, E2=272, פרוגסטרון קטן מ - 0.2.
ב-US : רירית 10 וזקיק 18.
לדעת הרופא, היום צריך לקחת אוביטרל וביום שני להחזיר עוברים מוקפאים.
האם בטא 10 זו בטא שהתאפסה?
האם הנתונים טובים להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההפלה היתה טבעית
מאיה23/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה שלום
פרופ' שחר קול23/04/200910 זה לא אפס.
מה היחידות של אסטרדיול???
מה גיל העוברים ביום ההקפאה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה23/04/2009העברים בני 3 ימים.
אני לא יודעת באילו יחידות נמדד האסטרדיול...
מה לא בסדר עם האסטרדיול?
האם ההחזרה בעייתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לדעת יחידות האסטרדיול.
פרופ' שחר קול23/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות py?
מאיה23/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/04/2009בשימוש 2 מערכות יחידות:
ישנה: פיקוגרם למיליליטר
חדשה: פיקומול לליטר
החדשה פי 3.7 מהישנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה24/04/2009אני לא יודעת, כי אמרו לי את המספר בע"פ...
הרופא שלי אמר שלוקחים אוביטרל כשהזקיק 18 וכאשר האסטרדיול לפחות 180.
האם זה עוזר כדי להבין באילו יחידות נמדד האסטרדיול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה יחידות ישנות
פרופ' שחר קול24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהo.k אז מה דעתך?
מאיה24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים מעודכנים
מאיה24/04/2009אתמול לקחתי את האוביטרל אבל אני עדיין לא החלטתי אם לעשות את ההחזרה ביום שני או לא, ואני ממש אשמח לקבל חוות דעת שניה.
תוצאות בדיקות עדכניות מהיום:
US - זקיק 18, רירית 11
פרוגסטרון 6.5, E2=1964 pmol/L
הבטא היום 107 אבל אני מתארת לעצמי שזה בגלל האובירטרל שלקחתי אתמול?
1. האם תוצאות הבדיקות תומכות בהחזרה ביום שני?
2. האם לא כדאי להחזיר בגלל שלא חיכינו מחזור אחד אחרי ההפלה?
3. אני ממש מבולבלת לגבי הבטא. הרי ממה שהבנתי לא כדאי שתהיה בטא בדם לפני החזרה וכדאי שהיא תתאפס, ואילו מצד שני ממליצים לקחת אוביטרל לפני ההחזרה שהוא בעצמו מכיל בטא..? מה ההסבר לסתירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/04/20091. מתאים ליום שלישי שכן העוברים בני 3 ימים (הביוץ "כאילו" בשבת).
2. נראה סביר להחזיר.
3. הבטא של האוביטרל היא חיצונית, חומר הניתן בתרופה. הבטא של הריון היא תוצר של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה - ורק עוד משהו קטן
מאיה24/04/2009את האוביטרל לקחתי אתמול בתשע בבוקר - אז הביוץ היום- נכון?
לגבי הבטא בדם היום (107) - אפשר להתעלם מזה בגלל שזה כנראה מהאוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/04/2009אם לקחת בבוקר - יום שני - בסדר.
יש להתעלם מהבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)