שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דנה
    23/04/2009

שלום אני מטופלת בפחורגון 75- ביום שלישי היה אצלי 2 זקיקים 14 ו13 היום- הגודל הגיע ל 17 ו 14
    אסטרדיול 1080 הרופא אמר לי להזריק אוביטרל בשבת 9.30-10 בבוקר ולבוא להזרעה אליו ביום ראשון ב 16.30? האם זה בסדר לדעתך?
    ועוד שאלה אני עושה הזרעה וגם השבחה במכון לבריאות האישה והשבחה תיהיה רק ב 13:30 ואמרו לנו שזה בסדר עד שהם יעשו השבחה זה יהיה 14:00 ואז לא יקרה שום דבר אם הזרעה תהיה ב 4.30 האם זה נכון האם האיכות הזרע תרד? אני מאוד דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    23/04/2009

1. בסדר
    2. יש להשתדל לצמצם הזמן בין ההכנה להזרעה.
    הערה: השבחה??? אין דבר כזה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.. דחוף בבקשה

בתאל
    23/04/2009

רציתי לדעת עד איזה גודל הזקיק מגיע לשיאו והאם האוביטרל עוצר אותו מלגדול?
    חשוב לי מאוד לדעת היום בצהרים הזקיק שלי 19 מחר בבוקר לוקחת צטרויטייד ובערב אוביטרל וביום א בשבע בבוקר שאיבה ..אני חוששת שמא עד אז...?!
    אנע עיזרו לי להבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    24/04/2009

אוביטרל מתזמן את הביוץ.
    צטרוטייד מונע ביוץ ספונטאני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו