מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלותדנה25/04/2009
בטא אחרי 12 יום מההחזרה 102,נאמר לי שזאת תוצאה יפה, למה הכוונה? והאם אפשר להיות רגועה?(הריון מחוץ לרחם בעבר אחרי הזרעות)ביום א עושה עוד בדיקה לבדוק הכפלה
דבר נוסף, אני נוטלת חומצה פולית מעל לשנה בסביבות 800מק"ג,כשהתחלתי את תהליך ה-ivf הרופא שלי המליץ לקחת 5מ"ג,עשיתי כדבריו, אבל אני לא מרגישה נוח עם זה
אני יודעת שיש דעות חלוקות בעניין, אני מעדיפה לחזור ל800, במיוחד שעכשיו אתחיל ליטול מולטי להריון שיש בו כבר מינון 800,ראיתי שד"ר ישי ממליץ אפילו על 400מק"ג
זה כבר יהיה יותר מידי לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד'
ד''ר דוד ישי25/04/2009התוצאה יפה כי הרמה מצויינת ליום 12. אבל לצערי זה עדיין אינו אומר שההריון תקין ואינו שולל הריון אקטופי ( מחוץ לרחם ). הכפלת הבטא תהיה סימן טוב . חשוב , ברגע שאפשר להדגים שק הריון ( בטא מעל 1000 ) לעשות אולטרסאונד ולאשר שההריון אכן בתוך הרחם.
את יכולה להסתפק בחומצה פולית במינון של 800* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה26/04/2009היום יום א בטא 321
יום חמישי הייתה 104(12 יום אחרע החזרת עוברים)
התוצאה תקינה נכון? יש הכפלה או בעצם השלשה כי עברו שלושה ימים
עדיין ההמלצה לעשות עוד בטא אחת(ביום חמישי כי יש חג באמצע)?בגלל רקע של הריון חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד'
ד''ר דוד ישי26/04/2009העליה של הבטא טובה. אין צורך לעשות עוד בדיקת בטא .צריך לעשות בעוד כמה ימים בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד
דנה27/04/2009בהמשך לתשובתך,קבעתי אולטרסאונד ליום חמישי הקרוב,
יום ראשון בטא 321, לפי החישוב שלי ביום חמישי הבטא צפויה להיות בסביבות 1200-1300,
האם מספיק כדי שיראו שק הריון בתוך הרחם או שהייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים?
תודה רבה!
אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד
ד''ר דוד ישי27/04/2009יום ה' נראה לי בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)