כמה שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    דנה
    25/04/2009

בטא אחרי 12 יום מההחזרה 102,נאמר לי שזאת תוצאה יפה, למה הכוונה? והאם אפשר להיות רגועה?(הריון מחוץ לרחם בעבר אחרי הזרעות)ביום א עושה עוד בדיקה לבדוק הכפלה
    דבר נוסף, אני נוטלת חומצה פולית מעל לשנה בסביבות 800מק"ג,כשהתחלתי את תהליך ה-ivf הרופא שלי המליץ לקחת 5מ"ג,עשיתי כדבריו, אבל אני לא מרגישה נוח עם זה
    אני יודעת שיש דעות חלוקות בעניין, אני מעדיפה לחזור ל800, במיוחד שעכשיו אתחיל ליטול מולטי להריון שיש בו כבר מינון 800,ראיתי שד"ר ישי ממליץ אפילו על 400מק"ג
    זה כבר יהיה יותר מידי לא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד'

ד''ר דוד ישי
    25/04/2009

התוצאה יפה כי הרמה מצויינת ליום 12. אבל לצערי זה עדיין אינו אומר שההריון תקין ואינו שולל הריון אקטופי ( מחוץ לרחם ). הכפלת הבטא תהיה סימן טוב . חשוב , ברגע שאפשר להדגים שק הריון ( בטא מעל 1000 ) לעשות אולטרסאונד ולאשר שההריון אכן בתוך הרחם.
    את יכולה להסתפק בחומצה פולית במינון של 800

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    26/04/2009

היום יום א בטא 321
    יום חמישי הייתה 104(12 יום אחרע החזרת עוברים)
    התוצאה תקינה נכון? יש הכפלה או בעצם השלשה כי עברו שלושה ימים
    עדיין ההמלצה לעשות עוד בטא אחת(ביום חמישי כי יש חג באמצע)?בגלל רקע של הריון חוץ רחמי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד'

ד''ר דוד ישי
    26/04/2009

העליה של הבטא טובה. אין צורך לעשות עוד בדיקת בטא .צריך לעשות בעוד כמה ימים בדיקת אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרסאונד

דנה
    27/04/2009

בהמשך לתשובתך,קבעתי אולטרסאונד ליום חמישי הקרוב,
    יום ראשון בטא 321, לפי החישוב שלי ביום חמישי הבטא צפויה להיות בסביבות 1200-1300,
    האם מספיק כדי שיראו שק הריון בתוך הרחם או שהייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים?
    תודה רבה!
    אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד

ד''ר דוד ישי
    27/04/2009

יום ה' נראה לי בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו