ייאוש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    יעלי
    26/04/2009

שלום
    בת 31 כשבעברי ניתוחים גינקולוגיים (היו לי ציסטות שחלתיות ועברתי לפרוסקופיה מרושלת שגרמה לדימום תוך בטני ונאלצתי לעבור לפרוטומיה) כתוצאה הידבקויות גרמו להידרוסלפינגס. ניסיתי 4 מחזורי IVF במצב זה ולבד מהריון כימי אחד תמיד תשובה שלילית. לפני חודשים מספר עברתי כריתה לפרוסקופית של החצוצרות ומאז נכשלו עוד 2 מחזורי הפריה ועוד החזרת מוקפאים. זרע תקין, עוברים מעולים, רירית עבה תמיד... יש לציין כי במחזור האחרון שכשל עברתי חריש. הוחזרו 3 עוברים של 8 תאים בלי שברים שעברו הנצה. הטיפול כלל מנופור 5 אמפ' ודקא יומיות החל מיום 2 למחזור. התמיכה היתה אנדומטרין 3 פרוגינובה 2 וגסטון פעם ביומיים. לאור כל זאת - האם יש סיבה הגיונית שחוזר על עצמו כשלון בהשרשות? אני גם מטופלת במקביל בדיקור סיני מעל שנה.
    עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית עם החריש ועלה כי חלל הרחם תקין לחלוטין ללא כל מחיצות, פוליפים או אנדומטריוזות.
    האם ישנן בדיקות נוספות שכדאי שאבצע? סה"כ עברתי מעל 9 החזרות ואני כמעט קורסת מייאוש. הרופא שלי טוען שבוצעו כל הסידקות הנחוצות למרות שמעולם לא עברתי קריוטיפ, קרישיות או PGD
    אודה לעצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אנני

ד''ר דוד ישי
    26/04/2009

לא ברור אם הבדיקות שציינת , שמבוצעות במצב של הפלות חוזרות , רלוונטיות גם לכשלון חוזר של IVF. ה - PGD הוא פעולה מורכבת , שאחת האינדיקציות הלא שכיחות שלה היא אכן כשלון חוזר של IVF. לדעתי , הדבר שיתן את הסיכויים הגדולים ביותר , הוא לא להתיאש ולהמשיך עד הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו