התכווצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התכווצות
    חסויה
    28/04/2009

ממה יכולה להיות התכווצות ברחם עד כאב עז לאחר החזרה יכול להיות שזו הקליטה של הרחם לעוברים ?או חס וחלילה ההפך ?אני מאוד פוחדת לאבד אותם ?מהי דעתך ד"ר ?
    היום אני לא מרגישה כלום רק ביום ההחזרה כ- 3-4 שעות אחרי החזרה היתה התכווצות ?להיו אופטימית? מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה שלום

פרופ' שחר קול
    28/04/2009

כאב עז לאחר החזרה אינו תקין.
    השרשת העוברים אינה מלווה בכאב.
    כאב כה חזק מחייב התייחסות ובדיקה ע"י הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ?

חסויה
    30/04/2009

ד"ר שחר קול שלום
    פעמיים רשמתי לך הודעה כל פעם עניתה משהוא אחר אנא עזור לי לדעת מה לעשות בזה העניין?
    1.ב-23/4/09 עברתי שאיבה ונשאבו 7 ביציות 3 הופרו ב-26/4/09 בוצעה החזרה של שלושתם
    בבית חולים אלישע חיפה כשהגעתי הביתה התאפקתי השלפוחית היתה מלאה וכואבת בבית נכנסתי לשירותים ואח"כ שכבתי למנוחה פתאום חשתי בכאב עז כ-חצי דקה כמו דקירות התכווצות
    לא יודעת איך לקרוא לזה כאבים עבר טענתה שאין סיבה לדאגה בהצלחה.
    לא היי רגועה ושאלתי שוב האם התכווצות לאחר החזרה היא בסדר ?שלום העוברים בסדר ?
    טענתה שזה לא בסדר ?מה אני יכולה להבין ?
    איזה בדיקה מחייבת פה ?

תודה על תשובתך בהקדם מחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    30/04/2009

סביר כי הכל תקין, אך לא ניתן לוודא ללא בדיקת רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה ?

חסויה
    30/04/2009

ד"ר תודה על התייחסותך רציתי רק לשאול כי יש מצב שהעוברים לא נפגעו למרות הכאב ואיזה בדיקה הרופא יכול לעשות לאחר החזרה יש רק לחכות לבדיקת דם לראות את תוצאת הטיפול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    30/04/2009

סביר כי העוברים לא נפגעו.
    סיבוכים אפשריים:
    דימום
    זיהום
    גירוי יתר
    סיבוב השחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו