שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סוזי
    28/04/2009

שלום לך
    אני בת 26 יש לי שתי בנות (היה הריון שלישי לאחר 12שבוע היה לי דימום היתה לי המטומה ובשבוע 25 הסתיים בהפלה טבעית) אחר כך נסיתי להכנס להריון כבר ששה חודשים ,המחזור כל 23 ימים עשיתי צילום רחם היה תקין עשיתי בדיקת הרמון היתה בסדר אמר לי הד"ר לנסות ivf לקחתי בפעם האשונה 3 אמפולות ממנוגון בצילום הראשון היה 5 זקזקים אחד 17 ו4 11 אחרי 3יםי היה רק רק זקיק אחד
    בפעם השניה לקחתי 4 אמפולות ממנוגון מהיום השני מהווסת אחר כך ; היה ארבע זקיקם ואז לא היה ממהם עוברים בפעם השלשית לקחתי 5 אמפולות מפוסתמון עם אקאקלומין אחרי כמה ימים היה 6 זקיקם היה ממהם 3 זקיקם טובים רק עובר אחד והחזירו אותו ולקחתי דופסטון היה ל15 ימים אז אני לקחתי רק 10ימים ואחר 6 ימים קיבלתי המחזור ועשיתי בדיקת דם להריון היה שלילי ,אפשר כי אני לא לקחתי את הדפוסטון ל15 ימים לא היה הריון
    ........... ובדיקת של הזרע היתה תקין
    ואחר כך אני מנסה בבית להכנס להריון ולא יהיה לידעתך מה אעשה

1) רציתי לשאול אותך נתנו לי תרופות להחזיק את העובר ל15 ימים אז אני קלבלתי אותו רק ל10ימים בשביל זה לא היה הריון או העובר לא הקליט מהימים הרשאונים ,?
    2)עכשו מה חייב עלי לעשות בדיקות ומה יש התייעצות שלך ?
    תודה לך ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה

סוזי
    28/04/2009

1) לפני ההופלה היה המחזור חזק 5 \6 ימים ועכשו היא חלשה מאד 3\4 ימים יש קשר כי שאני לא נכנסת להריון
    ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוזי שלום

פרופ' שחר קול
    29/04/2009

1. זו לא הסיבה לכישלון.
    2. הסיבה ל - IVF אינה ברורה. יש לוודא איכות הביציות שנשאבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו