הפריה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה
    ס.ד.
    29/04/2009

בת 43.5,. אין ילדים. הריון יזום בגיל 22. צילום רחם תקין. מחזור סדיר. רירית עבה (ממוצע 12). זקיק גדול (ממוצע 22). הורמונים לא משפיעים. הפריה ראשונה טיבעית. זקיק גדול (בערך 20). רירית 12.
    לאחר 24 שעות אין הפריה. לאחר 72 שעות מודיעים שאין. סופית. לאחר 3 שעות מההודעה האחרונה אומרים שקרה נס. עובר עם 4 תאים.
    החזרה לאחר בערך 96 שעות מהשאיבה.
    1. איך יתכן עובר של 4 תאים בתוך 3 שעות(לאחר 72 השעות)?
    2. האם יתכן עובר 4 תאים שעדיין יחשב כעובר יפה? אם כן, במה זה תלוי?
    3. האם העובדה שבגיל שלי, בהפריה ראשונה, יש הפריה מהביצית היחידה, מעידה על כך שיש לי סיכוי בכל זאת גם אם לא בהפריה הנוכחית?
    4. בן כמה העובר היה בהחזרה?
    5. האם מקובל לבצע החזרה גם לאחר 96 שעות ואולי גם יותר?
    6. האם החזרה מאוחרת מורידה את הסיכויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ,תיקון קטן אבל חשוב

ס.ד.
    29/04/2009

הפלה יזומה בגיל 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ס.ד.

ד''ר דוד ישי
    29/04/2009

לא סביר שהיתה חלוקה תוך 3 שעות. אני משער שבבדיקה חוזרת נראה עובר שלא נראה בבדיקה הראשונה. עובר בן 72 שעות צריך להיות עם 6-8 תאים. הסיכוי של עובר בן 4 תאים אינו גדול. ההפריה מעודדת. החזרה ב 96 שעות אפשרית אך אינה מקובלת. הסיכויים תלויים באיכות העובר יותר מאשר ביום החזרתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ס.ד.
    29/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו