בדיקה שלילית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקה שלילית
    לחוצה
    01/05/2009

שלום רב,כבר שנה אני נמצאת בטיפולים(לא הפריה אמורה להתחיל החודש)בחודש שעבר עשיתי הפסקה מכל הטיפולים כדי לנקות את הגוף וגם כדי לחזק כוחות לקראת הפריה החודש הייתי אמורה לקבל ב26 לחודש ולא קיבלתי עד עכשיו ביצעתי 2 בדיקות הריון ביתייות והתוצאה שלילית,מדוע הווסת אינה מופיעה מה עליי לעשות?אף פעם לא היה לי איחור כזה ואיני מבינה ממה הוא נובע האם יתכן חודש ללא ווסת?אני רוצה כבר להתחיל את הטיפול לקראת ההפריה ואין ווסת ואין הריון מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה שלילית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרה גם לי

מור
    01/05/2009

אמנם אני לא רופאה אבל זה קרה גם לי. זה יכול להיות מכמה סיבות. האחות ביחידה בה אני מטופלת אמרה שזה נפוץ אצל נשים לפני טיפול ראשון בעיקר, הלחץ והמתח כנראה משפיע...
    בכל אופן, אותי הנחו לקחת פרוברה 5 ימים, שני כדורים ביום כדי להביא את המחזור. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    01/05/2009

אני לא רופאה אבל נראה לי שעדיף ללכת לעשות בדיקת דם בדיקות ביתיות כמעט אף פעם לא אומרות אמת למי שמטופל בכדורים או זריקות-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה שלום

פרופ' שחר קול
    01/05/2009

איחור במחזור עלול לנבוע מעצם בעיית הפוריות (למשל בעיות ביוץ לסוגיהן), או מטיפול תרופתי שקיבלת (למשל מתן דקפפטיל ארוך טווח), או משיבוש הורמונאלי נקודתי בחודש מסוים.
    מכיוון שאיני מכיר את הרקע הרפואי שלך על בוריו, רצוי להתייעץ עם רופאך בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו